Cursurile pentru adolescenti, garantia unei treceri de succes catre viata de adult!

/ / Modificat: 2022-02-24
Cursurile pentru adolescenti, garantia unei treceri de succes catre viata de adult!

Perioada adolescentei este cea în care apar întrebarile "cine sunt?" si "ce vreau?". Atunci încep schimbarile majore care pregatesc tinerii cu varsta între 15 si 18 ani sa devina adulti. Aceasta tranzitie vine, deseori, cu multe provocari, iar într-un mediu necorespunzator, pot avea loc derapaje de la calea spre succes.

Ce vei învata?

Desigur, toate cazaturile reprezinta lectii de viata, însa ce ai zice daca ai învata mai întai cum sa cazi fara sa te lovesti? Prin intermediul unor cursuri adolescenti vei descoperi alaturi de traineri cu experienta, pregatiti sa te îndrume în aceasta perioada sensibila, cum sa devii un adult puternic, independent, cu o cariera de succes. Avantajul major al acestor cursuri este ca vei dezvolta skill-uri importante, pe care nu le înveti în mod obisnuit la scoala, precum:

  • Cum sa îti cresti încrederea de sine;

  • Cum sa gestionezi frica de esec;

  • Cum sa fii autentic;

  • Cum sa ai un mindset de învingator;

  • Cum sa dobandesti o gandire strategica.

Ce beneficii vei avea?

Concepul unic de predare al unor cursuri pentru adolescenti se bazeaza pe întelegerea faptului ca dezvoltarea tinerilor este un proces individual si de durata. Experienta de peste 20 de ani în pregatirea adolescentilor va cantari greu în luarea deciziei de a te alatura echipei de traineri si de a porni pe drumul autocunoasterii sub îndrumarea unor profesionisti. Astfel, ai garantia ca înscrierea la cursurile desfasurate în clasa sau online se va solda cu numeroase beneficii, printre care:

  • Autocunoasterea si dezvoltarea personala;

  • Stilul de viata echilibrat;

  • Comunicarea, inteligenta emotionala si intrapersonala;

  • Gandirea critica si analitica.

 cursuri adolescenti

Cum este structurata programa de cursuri pentru adolescenti?

Ciclul de studii este structurat pe o perioada de 4 ani, timp în care vei învata cum sa te conduci pe tine si cum sa te descurci în viata, cum sa conduci o echipa si cum sa relationezi, cum sa îti dezvolti abilitatile în afaceri si cum sa te lansezi în mediul business.

Vei avea posibilitatea sa lucrezi cu un concept unic de dezvoltare personala, si anume, învatarea experientiala! Prin intermediul jocurilor, exercitiilor si simularilor vei învata mai multe decat îti poti imagina. S-a optat pentru integrarea acestui concept, deoarece s-a demonstrat ca experienta transfera cunostintele în memoria de lunga durata. În acest fel, lectiile pe care le vei deprinde în cadrul unor cursuri adolescenti vor ramane stocate undeva într-o camaruta a creierului tau, avand acces la acele date pe tot parcursul vietii.

Cand sa apelezi la cursuri pentru adolescenti?

Daca ai impresia ca nu reusesti sa te întelegi si sa îi întelegi pe ceilalti, esti o fire retrasa si te integrezi greu într-un colectiv, nu reusesti sa îti prezinti si sa argumentezi punctele de vedere într-o maniera clara si diplomatica, vorbitul în public te sperie si îti da transpiratii reci, atunci aceste cursuri sunt pentru tine. Orele de public speaking, numeroasele exercitii efectuate pentru a-ti consolida încrederea în sine si tehnicile de persuasiune îti vor dezvolta o gama larga de skill-uri, pe care nu credeai ca vei reusi sa le stapanesti vreodata.

Participarea la cursuri pentru adolescenti organizate în sala îti va oferi si sansa testarii si consilierii profesionale din partea unor traineri renumiti în domeniul dezvoltarii personale. Experienta acestora în educatie te va ajuta sa afli cine esti, ce vrei de la viata si cum sa obtii ceea ce îti doresti. Fa pasul catre viata de adult cu toata încrederea!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Cursuri elevi

Articole recomandate

Citeste si despre