Esti nemultumita de ce invata la scoala? Trimite-ti copilul la cursuri de engleza cu adevarat... pe limba lui!

/ / Modificat: 2022-05-19
Esti nemultumita de ce invata la scoala? Trimite-ti copilul la cursuri de engleza cu adevarat... pe limba lui!

Orice parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul lui si vrea sa il pregateasca pe acesta pentru un viitor mai bun. Daca si tu speri ca fiul sau fiica ta sa reuseasca in viata si sa obtina tot ce isi propune, trebuie sa iei in considerare faptul ca stapanirea limbii engleze este un skill esential.

Desi cunoasterea limbii engleze este un atu necesar pentru lumea in care traim, foarte multi elevi nu reusesc sa dobandeasca toate cunostintele necesare in timpul scolii. in loc sa il trimiti pe cel mic la meditatii, mai bine il inscrii la cursuri engleza oferite de Flying Colours, un institut acreditat, cu experienta in domeniu.

Din moment ce fiecare sesiune de curs este personalizata in functie de interesele, varsta si nivelul cursantilor, ai garantia ca fiul sau fiica ta va avea parte de cele mai bune conditii pentru invatarea acestei limbi straine.

Participand la cursuri de engleza in cadrul scolii Flying Colours, copilul tau va fi inclus in grupe de 8-10 cursanti. Acest numar este suficient de mic pentru a garanta o interactiune atenta si eficienta si este destul de mare pentru a crea ore interesante si interactive.

Profesorii Flying Colours sunt tineri, plini de energie si de voie buna, fiind pasionanti de domeniul educatiei si de predarea limbii engleze. Echipa de aici este formata din absolventi ai Facultatii de Limbi si Literaturi Straine si din persoane care au studiat in strainatate. Metodele de predare sunt inovative si pun accent pe comunicare, cresterea increderii de sine, atingerea performantei si obtinerea rezultatelor dorite.

Cursuri engleza

De altfel, daca esti in cautarea unor cursuri de engleza menite sa faciliteze promovarea unui test oficial de limba, Flying Colours este solutia ideala! Acesta este un centru acreditat, care a fost premiat in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards. Iar rezultatele vorbesc de la sine – rata de promovare a examenelor Cambridge este de 100% pentru toti absolventii Flying Colours!

Iti poti inscrie copilul la cursuri de engleza in Bucuresti, sustinute in sala. in cazul in care nu locuiesti in capitala, poti opta pentru programul online, in cadrul carora participantii se bucura de aceeasi calitate si profesionalism in invatarea limbii engleze.

Totodata, trebuie sa ai in vedere ca invatarea unei limbi straine la o varsta frageda are o serie de avantaje. De exemplu, cei care sunt expusi la limba engleza inca din copilarie dobandesc un accent natural, care ii ajuta sa sune de parca ar fi nativi in idiomul respectiv.

Desi aceasta limba poate fi invatata la orice varsta, participarea la cursuri de engleza in timpul scolii creste sansele de a fi acceptat la o universitate din afara sau de a lua parte la un schimb de experiente. Datoria unui parinte este de a-i oferi copilului cele mai bune oportunitati pentru indeplinirea tuturor planurilor.

De aceea, inscrierea la programul de cursuri Flying Colours reprezinta un pas in directia corecta. Copilul tau va participa la cursuri interactive, va cunoaste oameni interesanti si va afla lucruri noi, totul in timp ce invata limba engleza. Acceseaza platforma online a centrului Flying Colours si descopera mai multe detalii despre optiunile pe care le ai la dispozitie!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Cursuri engleza copii

Articole recomandate

Citeste si despre