Inscrie-ti copilul la cursuri de engleza in Bucuresti si ajuta-l sa invete limba mai usor!

/ / Modificat: 2022-01-27
Inscrie-ti copilul la cursuri de engleza in Bucuresti si ajuta-l sa invete limba mai usor!

Ca parinte, îti doresti doar ce e mai bun pentru copilul tau, din toate punctele de vedere. Daca vrei ca acesta sa fie pregatit pentru viitor, este important sa te asiguri ca stapaneste limba engleza la perfectie. Un astfel de skill este extrem de util pentru oricine, indiferent de traseul profesional sau personal ales.

Din pacate, exista situatii în care sistemul de învatamant traditional nu ofera sustinerea necesara pentru învatarea acestei limbi straine. Din acest motiv, parintii cu perspectiva îsi înscriu copiii la cursuri de engleza în Bucuresti sau online, oferite de centrul Flying Colours.

Din echipa Flying Colours, fac parte profesori care au o experienta de peste 15 de ani în domeniul educatiei si al lucrului cu tineri. În plus, Flying Colours este Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS, recunoscut de Cambridge English si premiat Cambridge în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards.

Fiind situat în capitala, centrul ofera cursuri engleza Bucuresti. Totusi, cei care locuiesc în alte orase din tara se pot înscrie la programul desfasurat online, unde vor putea beneficia de experienta profesorilor, precum si de tehnicile inovative si eficiente de predare ale acestora.

Iata de ce ar trebui sa îti înscrii copilul la programul de cursuri de engleza în Bucuresti sau online oferit de Flying Colours!

  • Profesorii Flying Colours fac mai mult decat sa predea engleza. Ei ajuta cursantii sa înteleaga cum functioneaza aceasta limba astfel încat sa fie capabili sa gandeasca si sa se exprime cu lejeritate în engleza.

  • Fiecare dintre profesori a studiat în strainatate sau a absolvit Facultatea de Limbi Straine. Astfel, ei sunt pasionati atat de limba engleza, cat si de orice este inclus în domeniul educatiei.

  • Flying Colours este un centru cu promovabilitate de 100% la examenele Cambridge.

  • Aici se pune accent pe dezvoltarea personala a participantilor, motiv pentru care echipa ofera constant feedback personalizat atat elevilor, cat si parintilor.

 copil citind

Cum sunt organizate cursurile?

Programul de cursuri de engleza în Bucuresti sau online este gandit pentru a oferi cel mai eficient mediu pentru învatarea acestei limbi straine. Astfel, grupele de studiu sunt împartite în functie de varsta si de nivelul de limba al fiecarui student în parte. Participantii vor fi distribuiti în grupa de prescolari (4-6 ani), copii (clasele 1-4 si clase 5-8), adolescenti (clasele 9-12) ori în cea de adulti.

Fiecare dintre grupe include nu mai mult de 10 cursanti. Aceasta alegere nu este întamplatoare din moment ce ofera multiple avantaje. Pe de o parte, numarul de participanti este destul de restrans pentru a le permite profesorilor sa se concentreze pe fiecare elev individual. Pe de alta parte, cursul include destui participanti pentru a crea ore interesante si interactive.

Alt aspect important este reprezentat de faptul ca fiecare sesiune de curs se desfasoara exclusiv în engleza. Astfel, accentul pica pe conversatie si pe interactiune. Pana la încheierea programului de studiu, fiecare elev va fi capabil sa gandeasca si sa se exprime fluent în limba engleza.

Asadar, daca îti doresti sa ai copii pregatiti pentru viitor, indiferent de drumul pe care îl vor alege, nu ezita sa îi înscrii la programul de cursuri engleza Bucuresti sau online oferit de Flying Colours. Acceseaza chiar acum platforma online a centrului si descopera cum îti poti înscrie copilul la un program de engleza de neegalat!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii Cursuri engleza copii

Articole recomandate

Citeste si despre