Copilul tau merita totul: invata programare si ofera-i o viata mai buna!

/ / Modificat: 2022-12-19
Copilul tau merita totul: invata programare si ofera-i o viata mai buna!

Fiecare parinte vrea tot ce este mai bun pentru copilul sau, din toate punctele de vedere, insa, cel putin in Romania, acest deziderat este destul de greu de atins, din motive mai mult sau mai putin evidente. In primul rand, salariile din multe domenii de activitate nu sunt in niciun caz la nivelul celorlalte tari din Uniunea Europeana, fiind departe de asteptarile angajatilor. in al doilea rand, dupa o anumita varsta, ideea de reconversie profesionala este privita cu scepticism, la fel ca orice alta schimbare, chiar si atunci cand motivatia este reprezentata de viitorul propriului copil. Totusi, exista o solutie: invata programare!

Fie ca esti proaspata mamica si vrei sa folosesti in mod util putinul timp liber, din cei doi ani de concediu maternal, sau ai devenit de curand tatic si te mustra constiinta ca nu faci destule, in calitate de cap al familiei, pentru sotia si baietelul ori fetita ta, invata programare! Dupa cum stii, IT-istii au printre cele mai mari salarii din tara noastra, de ordinul zecilor de mii de lei ori poate chiar euro pe luna, in conditiile in care pot lucra chiar si de acasa, avand nevoie numai de un calculator sau laptop cu o conexiune foarte buna la internet.

Domeniul IT atrage foarte multi tineri, deopotriva elevi de liceu si studenti, dar si adulti in cautarea unui nou inceput in cariera, datorita avantajelor enumerate si nu numai. Munca relativ lejera, posibilitatile de avansare si inclusiv de plecare in strainatate, dar si beneficiile oferite de catre multinationalele din industrie reprezinta alte stimulente, pe langa factorul financiar, deloc de neglijat. insa vestea cea mai buna este ca poti invata programare intr-un timp scurt, cu ajutorul expertilor care iti vor impartasi know-how-ul lor, dar mai ales prin determinarea si dorinta ta de a progresa.

 Invata programare

Spre exemplu, la WellCode, companie fondata la Cluj-Napoca de Petru Trimbitas, fost olimpic international la informatica si stagiar la Google si Facebook in Statele Unite ale Americii, vei invata programare, pornind de la cele mai simple functii si pana la probleme complexe, in ritmul tau. Trainer-ii te vor instrui si te vor asista, insa iti vor oferi doar indicii, nu si rezolvarea completa, intrucat acesta este un drum pe care trebuie sa il parcurgi singur, cu multa vointa. Iar gandul ca o faci pentru copilul tau si pentru viitorul vostru impreuna este cel mai bun "combustibil" pe acest traseu!

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca te invata programare, profesionistii WellCode te vor sprijini si pe partea de dezvoltare personala, la fel de la moda precum IT-ul, in prezent, intrucat compania are angajati specializati in psihologie, mindset, client success etc. Astfel, la finalul mentoratului desfasurat alaturi de ei, vei fi pregatit din toate punctele de vedere sa faci fata unei cariere in cea mai ravnita industrie din Romania si din lume, la momentul actual. Tot ce iti mai ramane de facut, pentru a-ti demonstra atat tie, cat si copilului tau, ca poti fi un parinte mai bun, este sa te prezinti la interviul de angajare. Mult succes!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre