Gabriela Cristea, sfat pentru parinti: Ar trebui sa fie invatati sa aprecieze valoarea banilor

/ / Modificat: 2018-12-11
Gabriela Cristea, sfat pentru parinti: Ar trebui sa fie invatati sa aprecieze valoarea banilor

Gabriela Cristea a atras atentia asupra unei greseli pe care o fac toti parintii cu o situatie financiara mai buna. Vedeta crede ca acestia nu procedeaza corect cand pun pe tava copiilor cadouri scumpe si multe alte lucruri.

Przentatoarea considera ca fiecare copil ar trebui sa invete sa aprecieze banii si sa nu se astepte sa primeasca totul de-a gata.

"Indiferent de cat de multi bani avem noi parintii, sau de cat de multe lucruri ne permitem sa le cumparam, ar trebui sa ne gandim ca prima valoare pe care ar trebui sa-i invatam s-o aprecieze ar fi valoarea banului. Oferindu-le tot ce isi doresc, vor avea senzatia ca toata viata vor obtine ceea ce isi doresc. Va veni o vreme cand noi nu vom mai fi si atunci n-o sa mai aiba cine sa le ofere. Ei trebuie sa inteleaga, ca mai devreme sau mai tarziu, o sa fie nevoiti sa lupte, pentru ca viata asa este - o lupta. Trebuie invatati. Sunt sigura ca sunt o gramada de familii cu copii care se scalda in jucarii si mai devreme sau mai tarziu, jucariile respective sunt aruncate de colo colo. Mai bine sa le adune si sa le duca unor copii care chiar s-ar bucura cu adevarat de ele", a spus Gabriela Cristea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea copil Rasfata copii

Articole recomandate

Citeste si despre