Momentul in care Gabriela Cristea si Tavi Clonda au fost la un pas divort: „I-am zis ca daca vrea sa ne despartim nu voi avea nimic impotriva"

/ / Modificat: 2023-10-07
Momentul in care Gabriela Cristea si Tavi Clonda au fost la un pas divort: „I-am zis ca daca vrea sa ne despartim nu voi avea nimic impotriva

Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri. Cei doi sunt impreuna de noua ani si au impreuna doua fetite.

Din pacate, in relatia lor nu a fost mereu numai lapte si miere. Prezentatoarea TV a vorbit deschis despre problemele pe care le-au avut cu ani in urma si chiar a dezvaluit ca i-a cerut sotului ei sa se desparta. 

Gabriela Cristea a povestit ca ajunsese la capatul puterilor cand incerca sa ramana insarcinata si tot nu se intampla minunea.

Si-a dorit enorm sa devina mama si a facut numeroase analize si tratamente pentru a ramane insarcinata. La un moment dat chiar se gandise sa renunte la ideea de a avea propriul copil. 

„I-am zis ca daca vrea sa ne despartim, daca crede ca ar putea face copil cu o alta femeie, nu voi avea nimic impotriva. El mi-a zis asa: Cand te-am luat de nevasta si am hotarat sa am o relatie cu tine, te-am luat pentru omul care esti. Okay, imi doresc sa am un copil, dar am hotarat ca vreau sa fiu cu tine. Daca Dumnezeu vrea sa ne dea un copil, ne va da”, a declarat Gabriela Cristea.

Semnul divin pe care l-au primit inainte sa devina parinti 

Gabriela Cristea a povestit ca inainte sa afle vestea ca vor fi parinti, au primit chiar un semn divin. In momentul in care isi construiau casa de la Corbeanca, muncitorii au gasit un cuib de gugustiuci. Atunci, Tavi le-a cerut acestora sa nu il darame si sa astepte pentru ca puii sa invete sa zboare. 

„El mi-a zis ulterior. Noi ne construiam casa la Corbeanca si hotarasem ca asta e camera copilului, asa mai departe. Noi am facut casa de pe un an pe altul. Camera Victoriei a fost ultima amenajata. De ce? Pentru ca isi facusera cuib doi gugustiuci care au facut puiuti. Au veni muncitorii si voiau sa strice cuibul. Tavi le-a spus ca nu, sa construiasca pe langa, sa poata sa-si scoata puii la lumina. Apoi, evident, am stricat cuibul ca si ei au plecat. Tavi a zis ca asta a fost un semn si am stiut ca in camera aia vom avea un copil, chiar doi”, a spus Gabriela Cristea, in podcastul Ilincai Vandici. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Familie

Articole recomandate

Citeste si despre