Gabriela Cristea si-a deschis o noua afacere: vinde cozonaci: "N-ati mancat asa ceva!" Cat costa unul

/ / Modificat: 2024-03-18
Gabriela Cristea si-a deschis o noua afacere: vinde cozonaci:

 

Gabriela Cristea si-a surprins din nou fanii. Vedeta a dezvaluit ca si-a deschis o noua afacere: vinde cozonaci facuti chiar de ea. 

Prezentatoarea TV a inceput sa ia deja comenzi si a dezvaluit si cati bani cere pe un cozonac pe care il prepara. Toata lumea stie cat de talentata este Gabriela Cristea in bucatarie, deoarece pe retelele de socializare le explica mereu fanilor sai cum prepara diversele preparate. De aici, i-a venit si ideea unei afaceri. 

Pentru ca fanii i-au apreciat in special cozonacii, Gabriela a decis sa prepare si pentru altii. Ea pregateste pentru vanzare cozonaci cu ciocolata si crema de gianduia si nuci, pana la cozonaci cu fistic sau piure de mar.

Toate preparatele sunt gandite cu atentie, iar preturile pentru aceste delicii pornesc de la 85 de lei, pentru cozonacii simpli, cu mere nuca sau caramele sarata, pana la 140 de lei pentru cei cu fistic. 

Fiecare cozonac are o greutate de 900 de grame, fiind o alegere perfecta pentru momentele speciale sau pentru a fi impartasiti cu cei dragi.

„Abia astept sa incep sa fac cozonaci pe banda rulanta. Sa stiti ca si voi veti putea comanda cozonacii mei. Puteti deja sa faceti comenzi pentru ca site-ul este deja gata si puteti sa va alegeti perioada in care sa primiti cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolata si cu crema gianduia si nuci. Avem aceeasi varianta si pe babka. Avem cozonac cu fistic si babka cu fistic. Mai avem o varianta care mie mi se pare castigatoare. Este cozonacul cu piure de mar, cu nuci si crema de caramel sarat.

N-ati mancat asa ceva! Avem si varianta de babka, si varianta de cozonac. Cel mai exigent bucatar, Gabriela Cristea, se asigura ca fiecare produs respecta reteta sa, inainte de a ajunge la tine. Astfel, iti livram o farama dulce, aproape de perfectiune”, se arata pe site-ul Gabrielei Cristea.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea

Articole recomandate

Citeste si despre