Povestea tulburatoare de viata a Gabrielei Cristea. De ce nu a mers la inmormantarea mamei sale

/ / Modificat: 2023-11-03
Povestea tulburatoare de viata a Gabrielei Cristea. De ce nu a mers la inmormantarea mamei sale

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania. Cu o cariera de succes, vedeta si-a indeplinit si marele vis de a deveni mama dupa numeroase tratamente. Acum, vedeta este o femeie implinita, are un partener care o iubeste enorm si doua fetite superbe. 

Gabriela Cristea a avut o copilarie nefericita 

Sotia lui Tavi Clonda a marturisit in repetate randuri ca a avut o copilarie nefericita si a decis sa plece de acasa pe cand avea doar 18 ani. Ea a avut o relatie tensionanta cu tatal sau, despre care a spus mereu ca era foarte violent. Din cauza parintelui sau, Gabriela nu a mers nici la inmormantarea mamei sale. Invitata recent in cadrul podcastului La Maruta, prezentatoarea TV a explicat de ce a ales sa nu isi ia ramas-bun de la mama sa. 

Mai mult, Gabriela Cristea a dezvaluit ca are si un frate mai mic, cu care nu a pastrat o relatie aproapiata. 

„Am fost o oaie neagra a familiei, doar pentru faptul ca m-am nascut fata, si nu baiat (....) Nu am fost la inmormantarea mamei pentru ca situatia atunci a fost foarte tensionata si, sincer, mi-a fost frica sa nu-mi iau bataie. Sunt sigura ca aici s-ar fi ajuns. Hai sa nu intram in amanunte de la cine…Am intalnirile mele cu ea si vorbesc foarte des cu ea”, a spus Gabriela Cristea, in podcastul Acasa la Maruta.

Gabriela Cristea despre mama ei: „In adancul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea”

Gabriela Cristea a marturisit ca sufera enorm pentru pierderea mamei sale, insa nu a putut intelege de ce a ramas langa tatal sau, care era foarte violent, desi era independenta financiar. 

„Provin dintr-o familie in care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independenta financiara, care i-ar fi permis sa stea de la egal la egal cu tatal meu. Ea provenea, insa, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revolutia in familie. In adancul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Cand a murit mama aveam 36-37 de ani. Si acum sufar dupa ea.

Eu, de exemplu, acum nu am cu cine sa vorbesc. In afara de faptul ca vorbesc cu ea in gandurile mele, eu nu am un om cu care sa pot sa impartasesc in afara de sotul meu, dar uneori poate am nevoie si de un sfat in ceea ce isi priveste pe sotul meu. De ce nu? Eu nu am avut asta niciodata si asta da, m-a facut sa sufar.”, a declarat Gabriela Cristea, in podcast-ul lui Catalin Maruta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea

Articole recomandate

Citeste si despre