De ce nu mai vorbeste Gabriela Cristea cu tatal sau. Vedeta a marturisit tot: "Atunci am sarit pe geam"

/ / Modificat: 2023-11-12
De ce nu mai vorbeste Gabriela Cristea cu tatal sau. Vedeta a marturisit tot:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Si-a inceput cariera la o varsta frageda si a decis sa plece din sanul familiei sale la doar 18 ani. Vedeta nu mai vorbeste cu tatal sau de ani buni si nici nu a mers la inmormantarea mamei sale. 

Invitata recent in cadrul podcastului La Maruta, vedeta a vorbit despre motivele care au impins-o sa plece de acasa, dar si despre decizia ei de a nu mai vorbi cu tatal sau. Mai mult, Gabriela Cristea a dezvaluit ca mai are un frate, insa nici cu acesta nu a mai tinut legatura. 

De ce nu a mai vorbit Gabriela Cristea cu parintii sai

Vedeta a marturisit ca relatia cu parintii sai s-a degradat in momentul in care le-a spus ca isi doreste o cariera in televiziune. Tatal prezentatoarei TV nici nu a vrut sa auda de asa ceva, astfel ca Gabriela a luat decizia de a pleca de acasa pentru a-si urma visul. 

„Relatia cu ai mei nu a fost niciodata una buna. Ei si-au dorit ceva, eu altceva, si, la un moment dat, conflictul a fost asa de mare ca a luat-o fiecare pe drumul lui. Relatia cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci cand am decis sa-mi iau viata in maini. Cu tata nu vorbesc deloc.

Mama nu mai este. Nu sunt impacata cu gandurile mele, dar nici nu pot sa spun ca as fi putut sa fac altceva. Ei erau foarte stricti, nu voiau sa fac televiziune. Eu am mers incantata acasa sa le spun ca o sa prezint Eurovisionul si mi s-a spus: nu! Atunci am sarit pe geam si m-am dus sa-l prezint”, a povestit Gabriela Cristea in podcastul „Acasa la Maruta’.

Gabriela Cristea a recunoscut ca nici cu fratele ei nu tine legatura pentru ca nici el nu a fost de acord cu alegerea facuta de ea. 

„Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru ca si el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagra a familiei, doar pentru faptul ca m-am nascut fata, si nu baiat. Daca l-as vedea acum pe strada nu stiu daca as vorbi cu el Nu stiu daca o sa merg la inmormantarea lui (n.r. tatal).

Daca lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate ca as fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior ma opresc sa fac, la randul meu, niste gesturi. Eu una nu am sa-mi denigrez niciodata copiii indiferent de ce vor face. Eu m-am descoperit in povestea de viata a lui Meghan Markle. E greu sa vezi cum cineva, care trebuia sa-ti fie aproape, te vinde pentru cativa lei. Televiziunile plateau atunci cativa lei si-ti mai puneau si vorbe in gura”, a mai spus Gabriela.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Gabriela cristea Copilarie

Articole recomandate

Citeste si despre