Gabriela Cristea, acuzata ca isi neglijeaza fiicele. Critici dure la adresa prezentatoarei TV: "Taie-i parul putin mai scurt si du-o la logoped"

/ / Modificat: 2023-10-04
Gabriela Cristea, acuzata ca isi neglijeaza fiicele. Critici dure la adresa prezentatoarei TV:

Gabriela Cristea este foarte activa pe retelele de socializare, unde posteaza constant momente din viata ei. In ultima vreme insa, pe langa multele comentarii frumoase, vedeta a primit si numeroase critici, mai ales im ceea ce priveste cele doua fiice ale sale. 

Prezentatoarea TV a fost acuzata de internauti ca isi neglijeaza fetele si ca par nepieptanate.

„O data la luna sunt pieptanate. Sa nu iti para rau de comentariile primite, sunt adevaruri”, „Nu sunt ingrijite”, „Vai, urat arata codalaia celei mari, zici ca-i indianca. Taie-i parul putin mai scurt si du-o la logoped putin ca pronuntia e mai rea decat a celei mici”, „Nu stau la pieptanat?? Daca nu ar sta nici la spalat?? Dar parintele ce face? Nu are nimic de zis??”, sunt doar cateva dintre comentariile din partea internautilor.

Inainte de acest nou val de critici, vedeta a fost acuzata ca isi expune fiicele in reclamele de pe retelele de socializare prea des, ca le duce la coafor sau ca le pupa pe gura. 

„Hai ca trebuie sa faci si reclame, ca avand un trantar acasa, trebuie sa acoperi lipsurile. Tu si analfabeta cealalta, Cristina Siscanu Ionescu. Va filmati copiii la masa, nici acolo nu le dati pace, le invatati sa vorbeasca cu gura plina, servetele langa gustari nu se pun”.

Foto: Facebook Gabriela Cristea

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gabriela cristea Gabriela cristea fetite

Articole recomandate

Citeste si despre