Andreea Balan, despre casnicia sa ratata: "Este posibil sa fi ales gresit"

/ / Modificat: 2020-03-09
Andreea Balan, despre casnicia sa ratata:

Andreea Balan sufera enorm dupa despartirea de sotul sau, George Burcea. Visul cel mai mare al artistei de a avea o familie fericita s-a spulberat.

Partenerul sau a plecat de-acasa si a decis sa puna punct mariajului cu solista.

"El stie mai bune unde s-a rupt si ce s-a rupt. (...) Iubirea mea nu a disparut in cateva saptamani. Eu inca am sentimente, dar nu pot sa spun ce simte el. Din decembrie am luptat sa-mi salvez casnicia. Am incercat si am acceptat multe si am incercat sa inteleg. Nu-mi reprosez nimic la acest capitol," a declarat Andreea Balan la emisiunea "Rai da' Buni," de la Antena Stars.

"Este posibil sa fi ales gresit"

Andreea Balan a ramas cu cele doua fetite si cea mai mare durere a sa este ca micutele nu vor creste alaturi de tatal lor, iar viata lor va lua o alta intorsatura. 

"Eu trebuie sa am foarte mare grija cum imi educ si cum imi cresc fetitele. Si el trebuie sa fie prezent in viata lor, pentru ca ele sa nu se agate de orice barbat care apare in calea lor, pentru ca au avut carente in relatia cu tatal. In functie de cum cresti si de cum esti in familia ta, asa vei fi mai departe in viata cu partenerii tai si cu viitoarea ta familie si vei perpetua greselile parintilor tai," a mai spus Andreea Balan.

Artista a recunoscut ca uneori se gandeste ca poate nu a luat cea mai buna cand l-a ales pe George Burcea sa fie sotul si tatal copiilor sai. 

"Cred ca este momentul sa ma iert pe mine, pentru ca este posibil sa fi ales gresit," a marturisit Andreea Balan.

"A fost cea mai mare lectie de viata"

Desi trece printr-o perioada foarte grea, Andreea Balan spune ca nimic nu se compara cu ceea ce a trait la nasterea celei de-a doua fetite, cand a fost la un pas de moarte din cauza unui stop cardiorespirator. 

"Pentru mine ceea ce s-a intamplat anul trecut, atunci cand am facut stop cardiac, a fost cea mai mare lectie de viata pe care am putut sa o am. Pentru ca orice alta deceptie pe care o ai, paleste in fata lipsei sanatatii. Pe mine chestia aia m-a intarit foarte tare, am suferit foarte tare. Atunci am suferit mai mult decat am suferit la orice despartire," a mai spus Andreea Balan. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Casnicie George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre