S-a schimbat de cand a devenit mama! Roxana Vancea, detalii picante din casnicia cu Dragos Paiu

/ / Modificat: 2024-03-30
S-a schimbat de cand a devenit mama! Roxana Vancea, detalii picante din casnicia cu Dragos Paiu

 

Roxana Vancea si partenerul ei, Dragos Paiu, au devenit parinti in urma cu cativa ani, cand baietelul lor, Zian, s-a nascut. Impreuna, ei isi traiesc acum viata de familie, care a fost marita si mai mult de prezenta lui Milan, fiul lui Dragos dintr-o relatie anterioara. 

Recent, Roxana, fosta asistenta TV, a dezvaluit cum s-a transformat viata ei de cand s-au alaturat copiii in familia lor.

Cuplul s-a casatorit religios cu doar cateva saptamani in urma, consolidand legatura lor in fata lui Dumnezeu si a familiei. Roxana a vorbit despre schimbarile pe care le-au facut in relatia lor pentru a se adapta la viata de familie extinsa. Ea a dezvaluit ca, odata cu aparitia copiilor, a ales sa nu mai doarma in acelasi pat cu sotul ei, Dragos, in scopul de a asigura confortul si linistea micutilor.

„Care relatie de cuplu? A mea cu Zian? Sau a mea cu Milan? Copiii dorm cu mine. Dragos doarme singur de cand a venit pe lume Zian. Dar dupa ce ii culc merg si stau cu el. Ne bucuram si de 5 minute daca avem impreuna. Nu ne neglijam unul pe altul, dar nici nu mai avem libertatea sa facem ce vrem cand vrem”, a dezvaluit Roxana pentru revista Viva! 

Cu toate acestea, Roxana a vorbit si despre modul in care reuseste sa mentina viata de cuplu vie si vibranta, in ciuda provocarilor de a fi parinti. Ea a subliniat importanta comunicarii deschise si a gasirii timpului pentru ei insisi, chiar si in agitatia vietii de familie.

„Eu consider ca flacara se mentine vie atunci cand esti alaturi de omul tau, cand te poti baza 100% pe el, cand iti pasa de nevoile lui si faci tot posibilul sa simta ca esti mereu acolo. Intotdeauna a cantarit pentru mine ceea ce Dragos a facut atunci cand imi era greu, la bine toata lumea e acolo”, a declarat Roxana Vancea pentru sursa citata.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Roxana Casnicie

Articole recomandate

Citeste si despre