Maria Constantin, dezvaluiri tulburatoare despre casnicia cu Marcel Toader: „Imi doream sa nu ma mai trezesc a doua zi”

/ / Modificat: 2024-02-14
Maria Constantin, dezvaluiri tulburatoare despre casnicia cu Marcel Toader: „Imi doream sa nu ma mai trezesc a doua zi”

Maria Constantin a facut marturisiri dureroase despre casnicia cu Marcel Toader. Artista a facut publice detalii nestiute din mariajul cu fostul sot al Gabrielei Cristea si nu a ezitat nici sa vorbeasca despre scandurile din presa si una dintre cele mai grele perioade din viata ei.

Maria Constantin si omul de afaceri Marcel Toader s-au casatorit in septembrie 2015. La vremea respectiva, cei doi au starnit atentia publicului nu doar prin nunta lor fastuoasa, ci si prin diferenta semnificativa de varsta dintre ei. Omul de afaceri avea 51 de ani la acea vreme, iar Maria, doar 27 de ani.

Doi ani mai tarziu, povestea de dragoste dintre cei doi s-a transformat intr-un cosmar. In vara anului 2017 cei doi au divortat cu scandal. Maria Constantin a parasit caminul conjugal, iar Marcel Toader i-a adus acuzatii grave de infidelitate. In peioada de separare, cei doi si-au spalat rufele in public, iar afaceristul era din ce in ce mai vocal la adresa sotiei sale. La inceputul anului 2018, divortul a fost pronuntat. In august 2019, Marcel Toader a murit in urma unui infarct, iar acum fosta lui sotie, Maria Constantin, face marturisiri dureroase despre casnicia care i-a adus mai multa suferinta decat fericire.

Artista sustine ca nu si-a dorit niciodata sa fie in mijlocul unui scandal mediatic, intrucat castiga suficient din meseria de artist si nu dorea sa apara la TV cu evenimentele negative din viata personala.

„Am fost inselata. Multa lume o sa spuna ca el a iesit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru ca domeniul meu este de muzica populara, sunt artist, nu am vrut sa ma bag intr-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioada in care oamenii erau platiti sa se duca la televizor, toata lumea era fericita. Eu nu am vrut lucrul acesta, castig foarte bine din meseria pe care o am. Nu avea sens sa spun verzi si uscate despre omul langa care am petrecut o perioada frumoasa din viata mea, dupa care nu a mai fost frumoasa, s-a transformat in cea mai urata perioada din viata mea”, a declarat Maria Constantin, la „Online Story”, potrivit wowbiz.ro.

Maria Constantin a povestit ca a avut inclusiv momente in care nu-si mai dorea sa se trezeasca a doua zi.

„In primul rand nu ma respectam pe mine, ma degradam si ma coboram la un nivel la care nu ar fi fost mandri parintii mei de mine. Asta sa nu creada oamenii ca eu nu am fost afectata. Nu stie nimeni ca eu ajungeam acasa si umpleam perna de plans si imi doream sa nu ma mai trezesc a doua zi. Am ajuns si la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat sa trec peste toate lucrurile astea. Am incercat sa ma ingrop in munca, sa nu mai fiu atenta, chiar daca presa era pe la portile facultatii”, a mai povestit Maria Constantin.

Acum, Maria Constantin este casatorita cu Robert Stoica. Cei doi si-au unit destinele in 2023. In trecut, Maria a fost maritata cu Ciprian Tapota, iar impreuna au un baiat, pe Codrin, in varsta de 14 ani. Baiatul locuieste cu tatal lui, in urma divortului.

Surse: viva.ro, ciao.ro

Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Casnicie Vedete Viata

Articole recomandate

Citeste si despre