Andreea Balan, petrecere de poveste pentru fiica ei cea mica: "Ziua in care am revenit la viata"

/ / Modificat: 2024-03-05
Andreea Balan, petrecere de poveste pentru fiica ei cea mica:

 

Atunci cand nu este pe scena, Andreea Balan petrece foarte mult timp impreuna cu fetitele ei si incearca sa le faca tot felul de bucurii. In weekend, artista si-a sarbatorit fiica cea mica, pe Clara, care a implinit 5 ani. Cantareata i-a organizat micutei o petrecere de pomina, cu animatori si baloane, asa cum face in fiecare an. Clara si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de copii, printre baloane si personaje fantastice.

Petrecerea a avut o tematica inspirata din ”Mica Sirena”, iar Andreea Balan a apelat la animatori profesionisti, care au facut ca totul sa para desprins din povesti. Si candy barul si tortul au fost spectaculoase si au respectat tematica acvatica. De la petrecere nu a lispit Victor Cornea, iubitul Andreei Balan, proaspat intors de la un turneu de tenis din Chile. Artista a surprins cateva imagini de la petrecere, pe care le-a publicat pe retelele de socializare, iar in filmari se vede cum sportivul se joaca cu cele doua fiice ale ei.

O zi intensa pentru Andreea Balan

Ziua aniversarii fiicei celei mici este, de asemenea, incarcata de amintiri intense pentru Andreea Balan. In urma cu 5 ani, cand a adus-o pe lume pe Clara, artista a suferit un stop cardio-respirator, in urma caruia a intrat in coma. Medicii au reusit sa o salveze, astfel ca poate spune ca s-a nascut a doua oara, odata cu fiica ei cea mica. Andreea Balan a amintit despre acel moment intr-o postare pe retelele de socializare, dupa petrecere.

"Micuta mea a implinit azi 5 anisori. A venit cu primavara in vietile noastre acum 5 ani si ne bucura in fiecare zi cu veselia, gingasia, cu rasetele colorate si cu nazdravaniile ei. 4 martie este ziua in care am dat viata, dar si ziua in care am revenit la viata, iar perceptia mea asupra vietii s-a schimbat total.  Clara, cu venirea ei pe lume, mi-a daruit o alta viata mult mai frumoasa, plina de iubire, empatie si recunostinta. Aseara a fost super petrecere cu mult dans, voie buna, jocuri si povesti nemuritoare", a scris artista, in dreptul catorva imagini de la petrecerea organizata in cinstea fiicei sale.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan fetita

Articole recomandate

Citeste si despre