Andreea Balan s-a impacat cu George Burcea, dupa divort si scandalurile avute: "In sfarsit, mami si tati se inteleg"

/ / Modificat: 2024-02-15
Andreea Balan s-a impacat cu George Burcea, dupa divort si scandalurile avute:

Andreea Balan l-a iertat pe George Burcea si a renuntat la procesul de calomnie impotriva lui. Artista marturiseste ca a facut pace cu tatal fiicelor ei dupa divort si scandalurile avute, de dragul fetitelor lor, Ella si Clara.

Andreea Balan si George Burcea au trait o frumoasa poveste de iubire care, din pacate, s-a sfarsit cu scandal. Cei doi au divortat oficial in 2022, dupa un proces care a durat doi ani. Mai mult decat atat, Andreea l-a dat in judecata pe fostul ei sot pentru calomnie, din cauza declaratiilor pe care le-a facut in spatiul public. De atunci a trecut un an, iar cantareata a decis sa renunte la demersurile legale, motivand ca-si doreste ca ea si George Burcea sa mentina relatii bune pentru binele copiilor.

„Intr-adevar, atunci cand te desparti, ai perioade in care e mai usor sa dai vina pe celalalt, dar cu timpul incepi sa iti faci o retrospectiva si fiecare isi constientizeaza ce a facut bine si ce a facut rau. Si George s-a schimbat si reusim sa ne intelegem. In sfarsit mami si tati se inteleg. Ne intelegem bine si suntem ok. Timpul le rezolva pe toate si maturitatea, intelepciunea.", a mai spus Andreea Balan, pentru Antena Stars.

In prezent, ambii si-au refacut viata alaturi de alti parteneri si pare ca si-au gasit fericirea. Andreea Balan traverseaza o perioada frumoasa si plina de impliniri, dupa oficializarea relatiei cu tenismenul Victor Cornea. La randul sau, George Burcea s-a impacat cu Viviana Sposub si par a fi mai indragostiti ca niciodata.

  • Surse: viva.ro, antenastars.ro, avantaje.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan fetite George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre