Andreea Balan si Victor Cornea s-au casatorit? Artista poarta numele de familie al tenismenului!

/ / Modificat: 2024-02-02
Andreea Balan si Victor Cornea s-au casatorit? Artista poarta numele de familie al tenismenului!

Andreea Balan si-a pus fanii pe jar zilele trecute, cand a postat pe Instagram o imagine in care a aratat ca poarte numele de familie al iubitului ei. Inevitabil, cei care urmaresc contul de socializare al vedetei, s-au intrebat daca acestia s-au casatorit in secret.

De aproape un an, Andreea Balan formeaza un cuplu cu tenismenul Victor Cornea. Relatia celor doi este destul de serioasa, mai ales ca tanarul le-a cunoscut si pe fetitele artistei, Ella Maya si Clara. La randul ei, Andreea l-a cunoscut pe fiul tenismenului dintr-o relatie anterioara, care s-a integrat imediat in familia acesteia.

Fara sa isi neglijeze cariera, Andreea Balan isi sustine neconditionat iubitul, insotindu-l pe acesta in turneele de tenis, ori de cate ori poate. Recent, cei doi au fost plecat in Australia, iar la scurt timp dupa ce s-au intors, si-au facut din nou bagajele si au plecat in Grecia, acolo unde Victor Cornea se pregateste pentru meciul Romaniei din Cupa Davis cu Grecia.

Pentru ca isi tine mereu la curent fanii cu tot ceea ce face, Andreea Balan a postat pe retelele de socializare imagini cu legitimatia care i-a fost oferita, la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmari indeaproape pe Victor Cornea. Toata lumea a observat ca pe legitimatie, cantareata poarta si numele de familie al iubitului ei - Andreea Cornea Balan.

andreea-balan-si-victor-cornea-s-au-casatorit

Inevitabil, fanii vedetei s-au intrebat daca cei doi s-au casatorit in secret. Pana acum, Andreea Balan nu a facut nicio declaratie despre acest subiect, iar curiozitatea celor care o urmaresc in mediul online este tot mai mare.

  • Surse: instagram.com, libertatea.ro, elle.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre