Mama din Galati, sanctionata de politisti pe motiv ca fetita de doi ani face galagie in apartament

/ / Modificat: 2020-05-13
Mama din Galati, sanctionata de politisti pe motiv ca fetita de doi ani face galagie in apartament

Mama unui copil de 2 ani si 7 luni a fost sanctionata de politistii din Galati pentru ca fiica ei a tulburat linistea vecinilor, dupa cum scrie in procesul verbal. Parintii vor sa conteste sanctiunea, considerand ca este vorba de un abuz.

"Sus-numita, in timp ce se afla in locuinta sa, nu a luat masuri de supraveghere a fiicei sale in varsta de 2 ani si sapte luni care a tulburat linistea locatarilor prin producerea de zgomote si larma," scrie in procesul verbal completat pe 5 mai, potivit Digi24.

Familia a fost reclamata de mai multe ori 

Tatal copilului a spus ca au existat mai multe reclamatii facute de un singur vecin, un politist care locuieste la etajul inferior. De asemenea, tatal a povestit ca la Sectia de Politie le-a explicat oamenilor legii ca familia sa respecta normele de convietuire intr-o comunitate.

"Vecinul s-a simtit foarte deranjat de cand ne-am mutat. Am aflat ca lucreaza la Politie si vine noaptea de la munca. In decembrie ne-a reclamat, a venit sectoristul a constatat ca era vorba despre un copil mic. Am fost la sectie si am dat o declaratie conform careia copilul este mic, scapa jucarii si ca incercam sa oprim zgomotele. Asta ca sa inchidem povestea. Ulterior, in martie a venit un alt echipaj la noi. Copilul era cu bunica, ea s-a speriat. In ajunul Pastelui, la ora 8 dimineata alti politisti au venit la usa. Noi stam la etajul 6. Cica ar fi reclamat cineva ca in bloc se aude muzica populara, dar au venit doar la noi. Si vecinul a venit la noi la usa, ne-a spus sa-l lasam sa traiasca. Dar noi nu facem nimic deosebit. Parchetul este vechi, scartaie, copilul mai fuge cand venim acasa, se bucura, sau cand il bagam la baie, fuge de noi. Nu facem petreceri, nu s-a mai plans nici un alt vecin, ne culcam la ora 22.00," a precizat tatal copilului.

Saptamana trecuta, politistii au venit din nou la usa familiei. De data aceasta, mama a fost sanctionata cu avertisment deoarece copilul a facut din nou zgomot.

Ca urmare, parintii au decis sa duca, in fiecare zi, fetita la locuinta bunicii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre