Cristina Cioran, amintiri tulburatoare de la nasterea fetitei sale: "Nu stiai nici daca traieste, nici daca va trai si va fi sanatoasa"

/ / Modificat: 2024-02-22
Cristina Cioran, amintiri tulburatoare de la nasterea fetitei sale:

 

Cristina Cioran este, de aproape trei ani, o mamica implinita. Micuta Ema ii face viata mai frumoasa in fiecare zi, insa venirea sa pe lume ii trezeste amintiri dureroase actritei. Aceasta a nascut prematur si nu stia daca fiica ei are sanse sa fie un copil normal si sanatos. Vedeta si-a deschis sufletul recent si a vorbit despre cat de dificila a fost pentru ea perioada de dupa nastere.

Pentru majoritatea femeilor, experienta nasterii si primele zile cu bebelusul sunt incarcate de emotii pozitive. Exista insa si cazuri mai putin fericite, in care mamele sunt nevoite sa stea departe de copiii lor in primele zile dupa nastere, din cauza unor complicatii. Este si cazul Cristinei Cioran, care in prima luna si jumatate dupa nastere si-a vazut foarte putin fiica.

Actrita a adus pe lume o fetita, la varsta de 43 de ani. Pentru ca a nascut prematur, micuta Ema a avut nevoie sa stea la incubator o luna si jumatate. A fost o perioada extrem de dificila pentru Cristina Cioran, dupa cum a povestit chiar ea. Acele zile marcate de incertitudine, in care nici nu isi putea vedea fiica, au consumat-o enorm pe actrita, care si-a deschis recent sufletul in podcastul lui Jorge.

„Nasterea Emei a fost un moment frumos, dar in acelasi timp foarte greu, pentru ca s-a nascut prematur, la 29 de saptamani. Prea devreme, cu doua luni si jumatate mai devreme. A fost cel mai greu moment pentru ca nu stiai nici daca va trai, nici daca traieste, nici daca va trai si va fi sanatoasa. Sunt niste momente de cumpana absoluta, care au fost intr-adevar, cele mai grele momente din viata mea. Au mai fost si alte momente grele, dar pe asta nu l-a invins niciunul.

Sper sa nu mai fie niciun alt moment atat de dificil si atat de greu. A fost totul incununat cu faptul ca trebuia sa parasesc spitalul, pentru ca era spital Covid. Dupa trei zile eu a trebuit sa ma duc acasa. Copilul a ramas o luna si jumatate la incubator si am avut voie sa o vad 10 minute o data pe saptamana. Nu era vina personalului medical sau a medicilor. Era o lege turbata si proasta, data de Ministerul Sanatatii, care nu au mai tinut cont de nimic”, a povestit, revoltata, actrita.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina Cioran Mondenitati Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre