Danka, fetita de 2 ani data disparuta in Serbia, a fost ucisa. Filmul tragediei

/ / Modificat: 2024-04-06
Danka, fetita de 2 ani data disparuta in Serbia, a fost ucisa. Filmul tragediei

 

Danka, fetita in varsta de 2 ani din Serbia, care a fost data disparuta a fost gasita. Din pacate, micuta a fost gasit fara viata, la o groapa de gunoi.

Danka, in varsta de doi ani, a disparut saptamana trecuta, marti, in Banjsko polje, in apropiere de Bor. In momentul disparitiei, Danka se afla cu mama ei.

Fetita a fost lovita violent de o masina in care se aflau doi barbati, care au marturisit crima si au indicat locul unde i-au lasat cadavrul.

„Au marturisit crima”, a spus Vučić si a adaugat cu ce fel de monstri avem de-a face.

Anchetatorii au reusit sa afle cine au fost criminalii, iar in urma unei unei expertize criminalistice au fost gasite urme de sange pe masina celor doi suspecti.

Politistii din Serbia i-au arestat pe Srđan Janković si Dejan Dragijević, ambii din Bor, dupa o ampla operatiune de zece zile. Cei doi barbati au recunoscut crima in fata anchetatorilor si au povestit cum a avut loc tragedia. 

Se pare ca micuta a iesit din curte si statea in mijlocul drumului in momentul in care masina condusa de unul dintre ucigasi a lovit-o cu viteza foarte mare. Cei doi barbati care se aflau in masina au oprit imediat, insa, in loc sa o ajute pe micuta, au bagat-o in portbagaj si au dus-o la o groapa de gunoi. Au acoperit-o ca sa nu fie vizibila, apoi au curatat masina cu substante chimice pentru a sterge urmele de sange. 

Cei doi s-ar fi intors de mai multe ori la groapa de gunoi, pentru a ingropa trupul fetitei si mai adanc. Doua romance din Austria au fost initial suspectate ca ar fi rapit-o pe micuta, dupa ce au fost filmate in Viena cu o fetita care semana cu Danka. Politia a anuntat ulterior ca acestea nu au avut nicio legatura cu disparitia fetitei din Serbia. 

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Disparitie copii

Articole recomandate

Citeste si despre