Rebeca Rizea, fetita cu timbrul regretatei Madalina Manole! Fratele artistei a izbucnit in plans

/ / Modificat: 2024-03-11
Rebeca Rizea, fetita cu timbrul regretatei Madalina Manole! Fratele artistei a izbucnit in plans

 

Are doar 8 ani si o voce de aur! Rebeca Rizea a cantat la „Romanii au talent” o piesa a Madalinei Manole, impresionand juriul si publicul nu doar prin vocea sa minunata, dar si prin timbrul identic celui al regretatei Madalina Manole. Andi Moisescu si ceilalti jurati s-au declarat uimiti de o astfel de asemanare si au ascultat cu lacrimi in ochi piesa „Tu n-ai avut curaj”. Fratele Madalinei Manole a izbucnit si el in lacrimi cand a auzit-o cantand pe micuta Rebeca.

Rebeca Rizea este din Alexandria si nu a participat la foarte multe concursuri de talente pana acum. Desi avea emotii, a scapat de ele imediat cum a inceput sa cante celebra piesa „Tu n-ai avut curaj” a Madalinei Manole.

„Rebeca ai o voce si un timbru…deosebite este putin spus. Este atat de neasteptat sa auzi de la o fetita ca tine… sa iasa o voce ca cea pe care am auzit-o incat trebuie sa recunosc ca mie mi-a luat cateva secunde sa imi dau seama ca e pe bune de la tine”, au marturisit juratii.

„Este absolut incredibil cum ii poate suna vocea la 8 ani. La un moment as fi inchis ochii … si chiar daca nu era vocea Madalinei Manole, era timbrul Madalinei, ceea ce este absolut incredibil…Ai o fata care e ca soarele asa, pare ca a rasarit soarele cand apari pe scena”, a completat Andi Moisescu.

Marian Manole, fratele regretatei artiste, a incremenit cand a auzit vocea micutei Rebeca Rizea.

„La sfarsitul acestei zile de 8 martie, fac aceasta postare cu micuta Rebeca! Am prins pe ProTV mai devreme emisiunea, din pacate nu de la inceput, ma bucura enorm interpretarea fetitei, le multumesc pe aceasta cale parintilor ei, dar si ei!

Un suflet mare,o voce impresionanta!Bravo Rebeca, mult succes in continuare!Doamne ajuta, sa devii o mare artista!Trebuia apasat butonul auriu…! Nu-i nimic, primeste Golden buzz de la noi, publicul ei!”, a spus Marian Manole, pe contul lui de socializare.

Prestatia Rebecai l-a impresionat peste masura pe fratele regretatei artiste, mai ales ca pe 9 martie s-au implinit 7 ani de la trecerea in nefiinta a mamei Madalinei Manole.

„Am facut ieri parastasul de 7 ani pentru mama si pomenirea mortilor. Au fost niste parinti incercati si Madalina a fost o minunata sora! Stiu ca ei ne privesc de Sus! Imi pare rau ca trebuie sa umbresc cumva ce am vazut mai devreme la TV, dar…… micuta Rebeca a reusit sa-mi schimbe starea de spirit in bine!

Am spus in ultimii ani ca ochii au secat si nu pot sa mai plang cand ajung la cimitir si cred ca nici lor nu le-ar place sa ma vada plangand! Dar plang in casa, deseori! Fetita este un fenomen! Ce traire,ce timbru vocal si dictie a avut pe scena pentru numai 8 anisori!! Am plans cand am ascultat-o, piele de gaina de la inceput pana la sfarsit!

Daca o ascultam la radio, puteam sa jur ca este Madalina! Cata forta, cat talent intr-un corp asa micut! Micuta Rebecca Rizea a impresionat o tara intreaga! O mare de lume inlacrimata de fericire, pentru ca prin aceasta minune de fetita a renascut Madalina Manole! Bunul Dumnezeu sper sa o ridice pe treptele cele mai inalte!

Felicitari copil frumos, felicitari parintilor! Fetita asta mi a schimbat starea de spirit in bine, am plans cu lacrimi de fericire, desi a doua zi aveam parastasele Madalinei si ale parintilor mei!”, a declarat Marian Manole pentru Click!

  • Surse: viva.ro, click.ro
  • Foto: Facebook, capturi YouTube

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre