Fetita Zurli paraseste Gasca Zurli dupa 15 ani in care a bucurat mii de copii. Alti doi actori si-au anuntat plecarea

/ / Modificat: 2024-03-04
Fetita Zurli paraseste Gasca Zurli dupa 15 ani in care a bucurat mii de copii. Alti doi actori si-au anuntat plecarea

Gasca Zurli, asa cum o stiau toti copiii, se destrama! Vero Caliman, cunoscuta sub numele de Fetita Zurli, a anuntat duminica ca paraseste Gasca Zurli dupa 15 ani. Anuntul a fost facut de actrita pe retelele de socializare. 

„De peste 15 ani, fetita din mine s-a antrenat si a facut gimnastica artistica, pana cand a ajuns la Olimpiada. Acum este timpul sa se retraga, pentru ca femeia Veronica merita si ea o sansa. Va rog sa ma credeti ca am sufletul in pioneze si ca nu mi-a fost deloc usor sa fac aceasta alegere.

Intalnirile cu voi si iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere si energie sa continui chiar si atunci cand simteam ca nu mai pot. Parintilor vreau sa le multumesc pentru incredere, pentru ca si-au lasat copiii sa se joace cu mine si cu colegii mei.

Relatia mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pamant, si voi continua sa pastrez si sa hranesc aceasta relatie speciala prin toate proiectele in care ma voi implica in viitor. Va tin la curent! Viitorul suna Vero”, a fost mesajul lui Vero Caliman.

Mirela Retegan i-a transmis un mesaj emotionant lui Vero si i-a multumit pentru anii frumosi pe care i-au petrecut impreuna. 

„Draga Vero, mi-e foarte greu sa pun in cuvinte tot ce simt. Asa cum mi-ai spus, copilul a facut 18 ani si pleaca de acasa. Esti Minunata! Orice proiect te va avea, o sa fie unul castigat. Eu iti multumesc pentru toti anii, pentru toate trairile, emotiile, descoperirile si drumurile pe care le-am facut impreuna, umar la umar. Ai un loc special in inima mea. Iti tin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Ionut Varodi (Lulu) si Razvan Marina (Truli) parasesc Gasca Zurli

La scurt timp dupa ce Vero Caliman a anuntat ca paraseste Gasca Zurli, alti doi actori si-au anuntat retragerea din proiect. Este vorba despre Ionut Varodi, care a dat viata personajului Lulu si Razvan Mirea, care a interpretat personajele Truli si Tura Vura. 

„Astazi a fost o zi foarte importanta pentru mine.

O zi grea, dar importanta. Am imbracat pentru ultima data costumul de bucatar. De astazi raman doar eu, Lulu, simplu.

Am ales sa parasesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie usoara, dar simt ca e momentul potrivit pentru o schimbare si noi oportunitati. Am avut privilegiul sa calatoresc foarte mult, sa lucrez cu multi oameni si sa castig o experienta valoroasa, dar, ca in orice calatorie, au existat si provocari.

Cu toate acestea, prefer sa ma concentrez asupra lectiilor invatate si a momentelor bune. Asa ca, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care incepe usor-usor sa prinda aripi. Acestea fiind spuse, va multumesc ca ma sustineti si ma sprijiniti. Nu dispar, YouTube-ul merge in continuare, si daca aveti nevoie de ceva din cele mentionate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a scris Ionut Varodi, pe retelele de socializare.

La scurt timp, si-a anuntat plecarea din proiectul Gasca Zurli si Razvan Marina (Truli):

„Dupa 13 ani de calatorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orase si clipe memorabile alaturi de colegii mei din Gasca Zurli, a venit momentul sa imi iau ramas bun de la Truli si Tura Vura si sa le multumesc celor care au facut parte din drumul meu profesional de pana acum. In cei 13 ani am invatat si evoluat mult, dar au existat si multe momente de care nu imi voi aminti cu placere.

Astazi vreau sa multumesc copiilor pentru zambetele, imbratisarile si dragostea lor, si parintilor pentru rasetele si sustinerea lor neconditionata. A fost o onoare sa fiu parte din viata voastra. Nu voi uita niciodata aceste momente si sunt mandru de tot ce am realizat impreuna cu colegii mei pentru copiii din Romania. In continuare, imi voi concentra toata atentia si energia catre proiecte care ma vor solicita ca actor si catre proiectul meu personal care se ocupa cu organizarea de evenimente. Va multumesc!”, a fost mesajul pe care Razvan Marina l-a postat in mediul online, in urma cu putin timp.

Mesajul transmis de Mirela Retegan despre viitorul proiectului Gasca Zurli

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, a promis ca proiectul Gasca Zurli va merge mai departe si a marturisit ca le este recunoscatoare celor care au facut ca visele celor mici sa devina realitate, timp de 17 ani.

„Dragi parinti,

Anul 2024 a venit cu provocari mari pentru mine si pentru Zurli. In proiectul nostru, lucrurile se transforma. Apar noi modalitati de exprimare, altele se incheie.

Cand am creat Fetita Zurli, am pus in aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viata mea de parinte. Am stiut ca din el se va naste un personaj nemuritor care o sa schimbe vieti, iar viitorul mi-a dat dreptate. Au venit unul dupa altul Truli, Clopotel, Zdranganel, Zana Buna, Multumesc, Vrajimaturica si toate celelalte personaje atat de iubite, care au colorat copilarii si au facut sa cante si sa danseze oameni mici si oameni mari.

Au trecut de-atunci 17 ani. 17 ani in care personajele mele au devenit eroii copiilor nostri, indiferent cine au fost cei care au pus suflet sub masca si costumele lor de-a lungul timpului. Am bucurat mii, sute de mii de copii, am desenat milioane de zambete si am adus speranta acolo unde era cea mai mare nevoie de ea. Am desenat casute mici si am daruit milioane de pupici de noapte buna. Si o sa continuam sa facem asta, cu orice pret, sub orice forma.

Fetita Zurli e nemuritoare. O sa continue sa cante in inregistrari, sa ne citeasca din cartile de povesti si sa ne invite la joaca din raftul cu jocuri si jucarii. La fel cum o sa faca mereu toate personajele create de mine in ultimii 20 de ani si care vor ramane sa bucure noi si noi generatii de copii. E treaba noastra, a oamenilor mari, sa pastram magia si sa avem grija de sufletele si emotiile celor mici.

Le sunt recunoscatoare tuturor colegilor mei care au rezistat pana acum in ritmul Universului Zurli si le doresc din inima sa le iasa tot ce si-au propus ”in lumea oamenilor mari”. Stiu ca a fost o provocare uriasa si ca, pana acum, dedicarea lor a fost aici 100%. Dar trebuie sa intelegem ca vine o vreme in viata fiecaruia dintre noi cand ne dorim sa ne casatorim, sa facem copii, sa stam in weekenduri cu familia. Si atunci, cu totii avem nevoie de schimbare.

Inca o data, avem nevoie sa ne adaptam, sa evoluam si sa ducem povestea mai departe - suntem datori fata de copiii nostri sa le pastram povestile copilariei vii si curate. Sa continuam sa le daruim zambete. Sa nu-i lasam sa sufere din cauza felului in care noi, adultii, ne grabim uneori sa le explicam lucrurile. Asa ca vin la voi, oamenii mari, cu o mare rugaminte: aveti grija de emotiile celor mici. Nu le stricati povestea. Nu le spuneti lucruri in felul in care o faceti cu colega de la birou. Un copil nu are nevoie sa stie ca Mos Craciun e actorul imbracat intr-un costum. El are nevoie sa creada in poveste. Ei au nevoie sa descopere lumea oamenilor mari, rand pe rand, poveste cu poveste.

Cu oamenii care le-au dat viata pana acum personajelor o sa ne mai intalnim la evenimentele speciale. Misiunea noastra e sa mergem mai departe, fie ca umplem lumea de mascote Zurli, fie ca va provocam pe toti la noi si noi proiecte. Dupa filmul artistic Superpietonii Zurli, pregatim o serie de desene animate, un personaj nou “IniMioara- doctorita copiilor” si o provocare imensa: vrem sa ducem veselia si bucuria Zurli, in TOATE orasele din Romania. Din 311 in 17 ani am ajuns doar in 40. Vrem sa ajungem si in Rovinari, Sighetul Marmatiei, Mizil sau Sannicolau Mare.

De 17 ani, merg inainte, cu alti si alti oameni buni langa mine. Am construit un spatiu sigur si vesel in vietile copiilor romani, un partener de joaca al tuturor celor din familii obisnuite, dar si din centre de bolnavi, al celor speciali, din tara, Diaspora si Moldova. Acum, imi doresc sa va simt langa mine pe voi, cei mai intelepti si iubitori parinti. Stiu ca o sa fiti acolo, stiu ca o sa-mi fiti sprijin asa cum imi sunteti de fiecare data.

Va multumesc pentru toate mesajele de incurajare. Eu va promit ca nu ma opresc, mai ales acum, cand o am langa mine pe Maya. Iar alaturi de noi sunteti voi, parintii care stiu sa aiba grija de emotiile copiilor nostri.

Impreuna, ducem povestea mai departe.

Din toata inima, Mirela Retegan”

  • Surse: Facebook, Instagram
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita Activitati amuzante copii

Articole recomandate

Citeste si despre