Cauta

ProFertil pentru barbati. Cat de eficiente sunt aceste pastile? Pareri.

Stefania G. Morozan a intrebat pe 09.05.2016

Incercam de mult time sa facem un bebe, si dupa cateva luni daca am vazut ca nu merge, am mers la doctor care ne-a recomandat sa facem toate analizele posibile sa indentifice cauza infertilitati in cuplu.

In final, am descoperit ca sotul meu e cu buba. Ca nr de spermatozoizi e ok, doar ca sunt foarte lenesi. I s-a recomandat ProFertil pt. 3 luni, o dieta echilibrata si multa odihna.

Dar din cauza locului de munca, nu le poate avea :) Suntem deja in luna a2-a de tratament. Dupa care va mai face o spermograma. Vreau sa stiu cat de eficient este acest tratament. A luat cineva ProFertil pana acum? Si cat timp pana la aparitia unei sarcini? Slava Domnului, eu sunt in regula cu totul. Multumesc frumos!

2 raspunsuri

Recomandarea a fost corecta si trebuie repetata spermograma sa vedeti daca exista o imbunatatire sau nu! Intre timp sa aveti contact ca de fapt asta va decide daca e util sau nu tratamentul.

Loredana
a raspuns acum 4 ani

Buna, si la noi era foarte proasta spermograma
(mai exact 10 mil spematozoizi, mobilitate aproape 0) si incercam de 3 ani sa avem bebe. Si dupa 3 luni de Profertil si renuntarea la fumat a venit bebe.

Noi deja mergeam la Bucuresti pregatiti de vitro. Am repetat spemograma care era imbunatatita (30mil).

Si s-a intamplat minunea! Dumnezeu sa va ajute pentru ca toate vin de la El. Sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/