Vladuta Lupau si-a etalat burtica de gravida la plaja, in Dubai. Cum arata in luna a saptea de sarcina

/ / Modificat: 2024-05-07
Vladuta Lupau si-a etalat burtica de gravida la plaja, in Dubai. Cum arata in luna a saptea de sarcina

 

Vladuta Lupau si familia ei s-au bucurat de o vacanta relaxanta, in Dubai. Interpreta de muzica populara mai are putin pana cand va deveni mamica a doua oara si si-a etalat burtica de gravida la plaja, in costum de baie. 

Vladuta Lupau, in costum de baie, in luna a saptea de sarcina

In urma cu mai bine de o luna, Vladuta Lupau anunta ca ea si sotul ei, Adi Rus, vor deveni parinti pentru a doua oara. Fiul lor, Iair, va avea un fratior, dupa cum a dezvaluit cantareata, pe retelele de socializare. Vedeta se bucura din plin de aceasta perioada minunata din viata ei, iar de curand a fost intr-o vacanta in Dubai, alaturi de familia ei. 

Artista nu a ezitat sa pozeze in costum de baie, in luna a saptea de sarcina. Chiar daca burtica este destul de proeminenta, viitoarea mamica isi pastreaza in continuare silueta si nu a acumulat multe kilograme in timpul sarcinii. 

Dupa cele cateva zile petrecute la caldura, Vladuta, Adi Rus si fiul lor s-au intors acasa, pentru a petrece Pastele in familie. Cantareata este apropiata de traditii, astfel ca nu a putut sta departe de tara, cu ocazia Pastelui. 

FOTO: Instagram

Cum a aflat ca este insarcinata

Artista si sotul ei isi mai doreau un copil, insa nu se asteptau sa vina atat de repede dupa Iair. In urma cu putin timp, Vladuta Lupau a povestit ca a aflat despre cea de-a doua sarcina intamplator. Se pregatea sa faca un control medical, iar inainte i s-a recomandat sa faca un test de sarcina, pentru a se asigura ca nu este gravida, procedura medicala nefiind recomandata femeilor insarcinate. Surpriza a fost uriasa atunci cand a vazut doua liniute pe test. 

”Trebuia sa merg la un control legat de o alta problema de sanatate si sa imi faca ceva ce necesita sedare, iar pentru asta nu trebuia sa fiu insarcinata, ori eu aveam deja doua zile de intarziere. Ca sa pot merge la acel control, a fost nevoie sa fac testul… si asa a fost surpriza. Desigur, am amanat acel control pe toamna”, a spus viitoarea mamica, intr-un interviu acordat revistei Viva!

FOTO: Instagram

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete insarcinate Al doilea copil Gravida Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre