Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele de Paste pe care le-a impartit pentru mama sa, Ionela Prodan: „De acolo de sus se bucura pentru tot ce vede“

/ / Modificat: 2024-05-08
Ce a pus Anamaria Prodan in pachetele de Paste pe care le-a impartit pentru mama sa, Ionela Prodan: „De acolo de sus se bucura pentru tot ce vede“

Potrivit obiceiurilor stravechi, in prima zi de Paste credinciosii impart pomana in amintirea si in cinstea celor decedati. Printre acestia se numara si Anamaria Prodan, care anul acesta, de Paste, a impartit pachete consistente. Pe langa cozonac si pasca, impresara a pus in ladite si vin cu foita de aur de 24K.

Potrivit Click.ro, Anamaria a apelat la rudele si prietenii sai, care i-au pregatit din timp cozonaci si pasca pe care le-a oferit drept pomana pentru sufletul mamei sale, regretata Ionela Prodan, chiar in prima zi de Paste. Pomana a fost una consistenta, caci impresara a pus in laditele oferite nu doar cozonaci si pasca, dar si vin cu foita de aur, de 24K.

„Am impartit pentru mama mea exact ce ii placea ei. Stiu ca de acolo de Sus se bucura pentru tot ce vede”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citata.

ce-a-pus-anamaria-prodan-in-pachetele-de-paste

Ionela Prodan s-a stins din viata pe 16 aprilie 2018. Artista avea 70 de ani si suferea de cancer pancreatic, iar decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator, dupa cum au anuntat medicii de la Spitalul Elias, acolo unde artista a fost internata in ultimele clipe ale vietii.

  • Surse: click.ro
  • Foto: click.ro, facebook.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anamaria Prodan Reghecampf Anamaria Prodan

Articole recomandate

Citeste si despre