• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Iarinda pe 08 Septembrie 2010

Am sunat astazi la cabinet si mi-a spus asistenta ca abia dupa 15 octombrie se fac programari pentru luna noiembrie si desigur ca n-a vrut sa-mi faca azi programare. Mi-e teama ca atunci cand voi suna imi va spune ca nu e loc decat in ianuarie la anu. De ce Dumnezeu e atat de aglomerat?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Simona pe 07 Septembrie 2010

Intradevar, dr. Ion Ionut este un medic cum rar mai intalnesti in spitalele noastre, este un profesionist desavarsit, integru, care nu si-a pierdut umanitatea. Felicitari, d-le doctor! Meritati tot respectul si aprecierea noastra. Pentru cele care doresc sa mearga la dl. doctor, dansul poate fi gasit la cabinetul din str. Atelierului, nr. 22, langa agentia CFR - gara de nord, tel. 021.313.0424.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Sorina pe 06 Septembrie 2010

Este un om minunat cum rar se gasesc am fost operata de dansul si ma simt foarte bine, mergeti cu mare incredere la dansul. Unde il pot gasi acum stie cineva? Va rog un raspuns.

Dr. Ion Ionut - medic si om de mare valoare
De Lorena pe 03 Septembrie 2010

Dl. doctor Ion Ionut este un medic de mare valoare si este pacat ca imaginea dansului sa fie patata. Rar mi-a fost dat sa vad un medic mai devotat meseriei, mai calm si mai bine organizat. Ii datorez enorm si nu cred ca ii pot multumi pentru tot ce a facut pentru mine.
Va multumesc domnule doctor ca existati, ca aveti atata bunatate, rabdare si bunavointa, ca dati dovada de profesionalism, ca sunteti un medic adevarat. Dumnezeu sa va dea sanatate dumneavoastra si familiei.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Magdandre pe 03 Septembrie 2010

L-am cunoscut acum 15 ani, adolescenta fiind, am nascut ambii baieti cu el, si am trecut cu dansul diverse interventii. A ramas acelasi profesionist integru, asa cum il cunosteti voi acum, asa il stiu de atunci. Eu ii spun bucatica rupta din Dumnezeu. Dumnezeu sa il aiba in paza pe al si colegii lui greu incercati, si pe parintii si copii nenorociti de acest sistem ignorant.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Anca pe 02 Septembrie 2010

Ana, te rog sa-mi dai si mie numarul de telefon al cabinetului particular. Multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Carolina pe 02 Septembrie 2010

Super doctor.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Lol pe 01 Septembrie 2010

Mai incet cu laudele fetelor. Pe mine m-a aranjat frumusel. Ultimul control m-a fericit cu o infectie pe care nu o aveam. Iar calmul dl. doctor nu m-a ferit de asa ceva.

Unde il gasesc?
De Stefi pe 01 Septembrie 2010

Stiti cumva daca acum, dansul este numai la cabinet? Incerc de 2 zile sa sun la cabinet si suna numai ocupat. Eu trebuia sa merg la el pentru monitorizarea ovulatiei si nu stiu ce sa fac. Va rog sa-mi spuneti cum dau de el! Multumesc frumos.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Varvara pe 01 Septembrie 2010

Te rog, spune-mi si mie daca in urma vizitei de pe 31 aug, domnul doctor ti-a recomandat cumva alt doctor de la alt spital cu care sa nasti. Am inteles ca deocamdata tot personalul de la Giulesti este in somaj tehnic. Multumesc.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.