• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Anonim.a pe 26 Noiembrie 2010

Draga Leni, cred ca ar trebui sa vorbesti despre experienta ta cu acest medic si nu despre a mea. Pentru ca eu, sincer, nu iti doresc sa treci prin ce am trecut eu. Cred ca m-am exprimat destul de politicos si cred ca ar trebui sa iti vezi de treaba. Fiecare cu opinia lui. Iar numele nu mi-l dau pentru ca sunt o persoana cunoscuta. Oare numele tau chiar este Leni? Nu ii fac sesizare la Colegiul Medicilor, desi am toate rezultatele analizelor si diagnosticile puse si ar merita, dar nu am timp de prosti si, oricum, sanatatea nu mi-o gasesc astfel.
Sanatate si sfatul meu este sa te mai gandesti, nu am nici un motiv sa vorbesc aiurea. Dar sincer doresc ca alte fete sa nu ajunga in situatia mea!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Leni pe 24 Noiembrie 2010

Sincer am fost foarte surprinsa sa aud ca cineva il poate considera superficial pe dr. Ion. Sunt o veche pacienta a domnului doctor si stiu cu cat profesionalism isi trateaza pacientele, ca sa nu mai vorbim de calitatea umana a cestui doctor. Ce scrie aceasta doamna "anonim"(chiar nu inteleg de ce nu isi da numele daca este adevarat ceea ce scrie), nu il caracterizeaza pe dr. Ion, iar faptul ca indiferent de cat este de obosit, isi intampina pacientele cu zambetul pe buze spune multe despre caracterul acestui om si medic minunat.
Felicitari domnule doctor! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa nu va schimbati niciodata.

Pentru Aniela
De X pe 15 Noiembrie 2010

Cere anestezie neaparat. O anestezie costa 1-2 milioane, dar fiecare da cat poate. Vorbeste neaparat cu medicul sa iti prescrie un antibiotic ceva. Am facut o infectie dupa asa ceva. Deci, ai grija de tine.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Anonim.a pe 15 Noiembrie 2010

Mie mi-a ruinat sanatatea prin superficialitatea dumealui. Imi spuneti si mie, ce folos are o pacienta daca zambeste frumos, dar nu poate gasi un fibrom operabil privind la ecograf?
Sunt profund dezamagita de profesionalismul sau. Si cred ca nu sunt singura ajunsa intr-o situatie de acest fel. Multumesc frumos de prestatie!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Cornelia pe 05 Noiembrie 2010

Este un medic si om exceptional, jos palaria.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Oana pe 23 Octombrie 2010

Este un dr. de nota 20, cu care poti discuta in primul rand, un lucru foarte important pentru problemele noastre si chiar pentru cazurile fericite cand fetele raman insarcinate fara probleme. Am facut si o HSG cu dansul in octombrie 2010, nu am simtit nimic, a glumit cu mine sa nu-mi fie frica, mi-a explicat tot ce face pas cu pas. Vi-l recomand cu mare caldura.
Multa bafta.

Dr. Ion Ionut Adrian
De KAT pe 20 Octombrie 2010

A fost cineva cu probleme de infertilitate la domnul doctor?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Irenne pe 18 Octombrie 2010

De exceptie!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Aniela pe 17 Octombrie 2010

Buna feteor, am si eu o rugaminte la voi. Trebuie sa fac o histeroscopie cu dl dr. si vreau sa stiu care sunt tarifele atat pentru dr., anestezist si asistente. Multumesc, a.aaniela@yahoo.co.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Otilia pe 14 Octombrie 2010

Sunt insarcinata in 4 luni. Am fost pacienta domnului doctor, dar cand am ramas insarcinata, dansul era in concediu, asa ca am mers la Giulesti si acum sarcina este urmarita de un al domn doctor, e foarte bun, dar eu sunt o fire foarte panicoasa si mi se pare foarte rece pentru mine (in timp am analizat si am ajuns la concluzia asta). As vrea sa vorbesc cu domnul doctor Ion Ionut daca pot sa nasc cu dansul (mor de frica) si nu stiu cum sa procedez, mai ales ca sunt colegi. Daca a mai trecut cineva prin dilema aceasta va rog sa ma ajute. Va multumesc si astept un raspuns.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.