• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Program camera de garda
De Denisa pe 18 Ianuarie 2011

Dl. dr poate fi gasit sigur la camera de garda luni - marti - vineri dupa orele 14:00.
Miercuri dupa-amiaza e la cabinetul particular, iar joi dupa-amiaza e la centrul de planificare.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Rodica pe 17 Ianuarie 2011

Buna, am si eu o intrebare la voi si va rog sa-mi raspundeti si anume daca dl dr. Ion Ionut se ocupa si de tratarea ranilor pe col sau de cauterizare. Va multumesc. Astept mesajele voastre.

Program Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena pe 17 Ianuarie 2011

Va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie care este programul domnului doctor din spital, la camera de garda sau la planning - si daca pot sa ma duc si fara programare sau trebuie sa sun intodeauna inainte. Am mai fost la dansul si am facut un hsg, iar acum as vrea o consultatie pentru infertilitate. Multumesc.

Numar de telefon
De Flavia pe 17 Ianuarie 2011

Doresc si eu numarul de telefon de la cabinetul domnului dr. Ion Ionut.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Rok pe 15 Ianuarie 2011

Tocmai am fost operata lapaoscopic de acest om minunat si ma simt grozav! II multumesc din suflet ca exista si pot spune cu mana pe inima ca nu poate fi vorba de impus un tarif, dimpotriva oricat am insistat nu a fost de acord sa primeasca nimic!

Vreau si eu urgent nr. de tel al domnului dr. Ion Ionut de la Spitalul Giulesti
De ARUN CLAUDIA pe 12 Ianuarie 2011

Vreau si eu urgent nr. de tel al domnului dr. Ion Ionut de la spitalul giulesti te rog mult am nevoie urgent de sfatul lui Iti multumesc mult. Trimite-mi te rog nr. dansului la adresa de email arunclaudia@yahoo.com. Multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Monica I pe 12 Ianuarie 2011

Am fost operata de domnul doctor de endometrioza(laparoscop). S-a comportat exemplar, nu am nimic sa-i reprosez. Un doctor si un om de nota 1000! Merita tot respectul!

Dr. Ion Ionut
De Elena pe 07 Ianuarie 2011

Ca veche pacienta a domnului doctor Ion Ionut, va pot spune ca este un profesionist desavarsit, integru, de o calitate umana deosebita, care nu numai ca nu impune un tarif pentru prestatia efectuata, dar nu primeste bani decat f.f. greu, daca insisti enorm si daca considera dansul ca-ti poti permite.Sincer, nu stiu cum a putut fi catalogat drept "doctor scump", cand practic este doctorul care isi practica meseria din pasiune, fara a cere nimic in schimb.Asa doctori, mai rar prin Romania.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Arabella pe 05 Ianuarie 2011

Mersi frumos pentru raspuns, ma si asteptam la asa ceva, din ceea ce am citit despre dansul mi-am facut o parere foarte buna si sunt convinsa ca mi-o voi pastra si dupa prima intalnire, care sper sa fie cat mai curand si poate, Doamne ajuta, vine si la mine barza in 2011 ca o astept de mult.

Pentru Arabella
De Liliana pe 05 Ianuarie 2011

Consultatiile la cabinet se platesc conform tarifelor afisate. Pentru consultatiile de la centru, asemeni. Interventiile sunt in general decontate de casa de asigurari, asa ca nu se percep tarife separate. Daca te referi la spaga, pot sa-ti spun ca dl doctor nu conditioneaza actul medical de ceea ce primeste sau nu de la paciente. Fiecare pacienta procedeaza cum crede de cuviinta. Dumnealui isi practica meseria cu foarte mult profesionalism. Eu cred ca depinde de fiecare ce intelege prin scump. Cert este ca nu vei fi pusa in situatia de a avea nevoie de dl. doctor si sa nu poti merge la el doar pentru faptul ca nu ai bani.
Oricum daca ai ales acest medic iti pot spune, din propria experienta, ca esti pe maini bune. Succes!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.