• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Un doctor si un om extraordinar
De Alinacriveanu pe 05 Martie 2020

Buna ziua,

sunt pacienta domnului doctor Ion Ionut de cativa ani si pot sa spun ca nu am intalnit niciodata un asemenea medic si om. Este foarte atent cu pacientele, foarte rabdator si raspunde la toate intrebarile fara sa se grabeasca.
Din pacate, incepand cu septembrie 2018, domnul doctor Ion activeaza exclusiv in spitalul privat. Il puteti gasi la spitalul Medicover si la cabinetul sau din strada Prof. Dr. Anibal Teohari, nr. 9, sector 5, Bucuresti.
https://www.ghidul.ro/gynecohealth/
Intodeauna se respecta programarile, ba chiar am intrat mai devreme, cred ca de fiecare data. Cabinetul este superb, in sala de asteptare te simti ca intr-o sufragerie amenajata cu foarte mult bun gust.
Am avut si o interventie chirurgicala realizata de dumnealui, histeroscopie pentru extirparea unui fibrom, pe vremea cand inca lucra la Maternitatea Giulesti. Acum fibromul a reaparut si neputand accesa serviciile Medicover, domnul doctor mi-a recomandat pe altcineva care sa-mi faca operatia, la Giulesti. Nu am simtit nicio secunda ca ar vrea sa ma determine sa merg la Medicover, din contra, recomandarea dumnealui a venit pe loc.
Il recomand din tot sufletul.

Pentru Roxana
De Adriana pe 19 Martie 2018

Completare mesaj Iulia:
Solutia II: Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie “Prof.Dr.Panait Sarbu”, sectia Obstetrica-Ginecologie Medicala Operatorie II, insa nu este o garantie ca dl dr. Ion Ionut poate sau accepta sa te consulte.
Solutia III: Dl Dr. Ion Ionut Adrian este un medic si un om minunat! Din fericire, nu este singurul! In cadrul Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie “Prof.Dr.Panait Sarbu” profeseaza medici de exceptie: Dr. Marcel Moisa, Dr. Andreea Veliscu, Dr. Ciprian Cristescu, Dr. Lucian Puia, sunt doar cateva nume. Cu totii sunt profesionisti si cu siguranta te pot ajuta! Toate cele bune!

Roxana, evita disperarea!
De Iulia pe 08 Martie 2018

Incepand cu luna august a anului trecut, prima zi a fiecarei luni, pentru programari, nu se mai respecta. Spre ex., in luna august 2017 programarile au inceput cu data de 8, iar in luna februarie 2018, cu data de 12 februarie.
Candva, atunci cand dl doctor lucra la Cabinetul particular din Bdul Constructorilor, programarile se faceau incepand cu data de 15 a fiecarei luni pentru luna urmatoare. Era atat de cautat incat programarile pentru luna urmatoare se finalizau in maxim 1h-1,5h.
Este la fel de apreciat si in prezent! Probabil se doreste treptat ca data de efectuare a programarilor sa fie spre mijlocul lunii. Trimite un mesaj la numarul de mobil afisat si exprima-ti dorinta de a fi consultata la urgenta. Te vor cauta!
Incearca maine, astazi este 8 Martie, mai sigur luni, 12 martie 2018. Succes!

Nu pot da de dânsul
De Roxana pe 08 Martie 2018

An încercat să apelez numerele de telefon afișate însă nu răspunde nimeni. Stie cineva cum pot da de el sau unde? Am nevoie destul de repede, având o urgenta! Multumesc frumos.

Frumoooos, draga Ana!
De Simona pe 03 Martie 2018

Dl. Dr. Ion Ionut ”este o persoana reflexiva”, doriți să spuneti flexibila! Așa este, daca este lasat!

Nu mi-am manifestat „nemultimirea”, asa cum am spus,”am remarcat”. “Remarca” nu vizeaza confortul meu, ci confortul dlui doctor, iar atunci cand vine la pachet cu ” limite” impuse medicului , dar si pacientei, care se doreste a fi tratata ca “OM”, cred ca “increderea si sinceritatea” trebuie sa porneasca din alte sfere. ..”Ostilitatea”, nu vine din partea dlui doctor, este mult prea inteligent, ci din partea dvs…

Cred cu tarie ca dl. doctor, un medic de talie nationala si internationala, merita o asistenta medicala in cabinetul de consultatii, din motivatia prezentata chiar de dvs…”Sa tratezi asa cum trateaza dr. Ion.. nu este usor…”, iar “eforturile” trebuie ” intelese” de dvs, noi le-am inteles cu multi ani in urma.

O spun direct si raspicat! Nu este traba dansului sa completeze fisa de observatie cu rezultatele investigatiilor efectuate in cabinetul particular sau sa efectueze igiena scaunului ginecologic, ajuns la cabinet dupa ore, in care opereaza la spital sau clinici private, etc.

Testimonialul este pentru cine are ochi sa vada si minte sa priceapa! Nu am de gand sa renunt la profesionalismul dlui doctor, chiar daca mi-ar acorda 2 minute pe an, cu siguranta nu la cabinetul privat, ar fi deja prea multe, 10 minute sau 20 minute…repetate de “n” ori pana ajungi acolo!

Imi pare rau ca “am fortat lucrurile”, de fapt “am fortat” normalitatea, care atat noua, cat si dansului, ar fi “de folos”!

Multa sanatate domnului doctor!

Limite..
De Ana pe 03 Martie 2018

Fiecare om are limite, si medicul si pacientul. Daca nu intelegem acest lucru trecem greu prin momente dificile. Relatia medic-pacient (ca orice relatie interumana), se construieste ... uneori in timp, mai ales daca e vorba de afectiuni cronice. La baza acestei relatii stau increderea si sinceritatea.
Cand ne alegem medicul ne gandim la latura lui profesionala, dar si la cea umana. Cred ca vrem sa fim tratati ca OAMENI, nu doar ca PACIENTI. Eu asa m-am simtit.. OM, nu doar pacienta a domnului doctor..
Tot timpul.. medicul si pacientul mai au ceva de invatat... fie profesional, fie uman, nu cred ca domnul doctor nu intelege acest lucru. Este o persoana reflexiva, nu caracterizata de suficienta.
Putem sa ne exprimam nemultumirile, nu e un lucru rau, dar depinde cum facem asta.. si probabil depinde si cum sunt asimilate nemultumirile noastre de catre domnul doctor. Ostilitatea noastra se transmite si medicului, ne face rau si noua, ii face rau si dumnealui.
Daca simtim ca nu putem avea incredere, ne alegem un alt medic. A forta lucrurile nu ne este de folos nici noua, nici domnului doctor. Sa tratezi asa cum trateaza dr. Ion.. nu e deloc usor... si asta poate sa inteleaga oricine a facut eforturi profesionale si umane in viata.
Sa incerci sa te intelegi pe tine insati/insuti si sa ii intelegi si pe ceilalti e un exercitiu permanent in viata, fie ca esti medic, fie ca esti pacient.

Dl. Dr. Ion Ionut...un medic de 5*+, dar...
De Simona pe 02 Martie 2018

Este un medic bun? Glumiti! Este un medic foarte bun! Toată stima și respectul pentru activitatea profesionala a dlui doctor! Îi datorez mii de muțumiri pentru faptul că astazi doar monitorizez!

Nu reprosez, insa doresc sa remarc faptul ca, intr-o Clinica particulara in care „membri echipei Gynecohealth” pun presiune, spun eu artificial, pe pacienta, in privinta timpului alocat unei consultatii, dl. doctor foloseste cateva minute bune pentru a nota rezultatele examenului ecografic , timp in care citeste si mesajele de pe telefonul mobil.

Am apreciat faptul că reușeste să facă 3 lucruri în același timp: noteaza pe fisa rezultatul ecografiei, se ridica de pe scaun de 2-3 ori pentru a analiza monitorul ecografului si pentru a nota dimensiuni, citește mesajele de pe telefonul mobil. Are circumstante atenuante, de fiecare data si-a cerut scuze! Este posibil ca dl doctor sa primesca pe telefonul mobil mesaje importante de la spital cu sarea de sanatate a pacientelor operate, insa aceste mesaje ar trebui preluate de „membri echipei Gynecohealth”, iar informatia sa fie furnizata dlui dr. intre consultatii.

Este un „fenomen” observat in ultimele 12-18 luni, nu doar de mine, ci și de alte colege ajunse la cabinetul particular al dlui dr. Oare cine îl deranjază mereu în timpul consultațiilor?

Personal, sunt gata sa renunt la alunele si bomboanele oferite, in schimbul serviciilor unei asistente medicale care sa noteze concluziile examenului ecografic etc., in timp real, iar minutele alocate acestei etape a consultatiei sa fie practic alocate discutiilor cu pacienta, pentru a eficientiza timpul alocat unei consultatii, de 10 minute sau 20 minute.
În concluzie, folosirea riguroasa a timpului unei consultatii trebuie sa inceapa chiar cu „membri echipei Gynecohealth”!

Medic de 5*+
De Frida pe 28 Februarie 2018

Sugeram doar, ca putem avea un vocabular de oameni civilizati,de doamne in cazul nostru!Imi cer scuze daca supar pe cineva,sincer nu asta urmaresc.Medicii,nu au cum sa multumeasca pe toata lumea si nu din rautate.Nu pot fi perfecti,fara sa greseasca(se poate intampla oricui munceste,indiferent de domeniu)nu,intr-o lume in care se moare.Nu avem timp sa devenim asa cum ne dorim noi sau cei din jurul nostru.Repet,este un medic bun,asa l-am cunoscut eu.Pentru ca am stat perioade lungi in diferite spitale si am observat medicii in mediul lor de activitate,pur si simplu imi este teama de Dumnezeu sa mai comentez negativ la adresa lor.Sunt mai oameni decat credem fiecare.Si cum frica de Dumnezeu sta la baza stiintei,sa multumim ca exista!Avem nevoie de medici buni,calmi si bine pregatiti!Respect f.mult medicii din Romania!

parere
De Iuliana pe 23 Februarie 2018

Acest site se numeste '' Ai folosit serviciile Dr. Ion ionut Adrian'"? Spune-ne parerea ta! Fiecare parere exprimata este rezultatul interactiunii medic -pacient .La un moment dat o doamna a fost pusa la zid ca a indraznit sa aiba o alta opnie decat a majoritati si mai este de remarcat un lucru de-a lungul timpului, doamnele care au avut o parere negativa imediat erau sanctionate.Este opinia doamnelor si trebuie respectat acest lucru chiar daca nu ne place.Actul medical poate fii verificat pe toate compartimentele sale .Si daca suntem un popor crestin sa incercam macar in postul pastelui ca fiecare sa-si spuna parerea, fara a face referire la opiniile celorlalte doamne care au scris sau vor scrie. Multumesc

Ne trebuie asa de putin sa fim fericiti!
De Frida pe 20 Februarie 2018

Avem dreptul la opinie,dar cine ne da dreptul sa desfiintam asa usor o persoana?Dupa ani de studii,zeci de ani petrecuti in spital,10-12 ore pe zi,apare cineva pe un forum si te umileste;nesimtit,bun executant sau ca isi face reclama pe internet...Are nevoie de reclama?duce lipsa de paciente?Nu este cazul.Si eu,sunt pacienta dumnealui si trebuie sa recunosc, am cautat foatre mult un bun executant.Este unul dintre cei mai buni,integri,rabdatori si implicati medici intalniti de mine.Ma consider norocoasa.Habar n-am daca este nesimtit,zgarcit cu vorbele,grabit,dar stiu ca am fost pe mainile unui profesionist si modest doctor.Primim fiecare ce meritam ,as spune.Sper sa nu aiba timp pt.citirea unor opinii.Nu merita sa fie umilit.Daca nu ati discutat cu meducul lucrurile care v-au nemultumit atunci,acolo,totul se reduce la barfa.Cum spuneam,d-le doctor,aveti grija si de dumneavoastra,pentru ca si medicii ajung pacienti intr-un final si atunci din pacate vor observa ca nu au reusit sa schimbe lumea,oricate sacrificii au facut.Vorba inteleptilor latini,,Mens sana in corpore sano".Din pacate,nu mai avem nimic sanatos.Nici una nici alta!Eu,multumesc iar si iar.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.