• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Un medic pacient pe 13 Octombrie 2010

Super om, creat pentru a fi medic.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Manescu Stefania pe 12 Octombrie 2010

Superlativ din toate punctele de vedere. Am fost operata de fibrom de dumnealui. Am un baietel de 1 an si 7 luni si am avut probleme in sarcina. Toate au trecut cu bine. Superlativ.

Dr.Ion Ionut Adrian
De KAT pe 04 Octombrie 2010

Pentru cele care doresc sa mearga la dl. doctor, dansul poate fi gasit la cabinetul din str. Atelierului, nr. 22, langa agentia CFR - gara de nord, tel. 021.313.0424.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Camy pe 04 Octombrie 2010

Imi poti da si mie te rog adresa cabinetului si eventual un nr. de telefon pentru a face programare? Merci.

Dr.Ion Ionut Adrian
De KAT pe 04 Octombrie 2010

Cum a decurs vizita la medic? Poate ne impartasesti cateva pareri. Merci.

Pentru Ramona
De Jenijenic pe 15 Septembrie 2010

Mersi mult de tot Ramona. Intr-adevar nu sunt preturi foarte mari. Eu nu sunt din Bucuresti si am sa vin la programare. Pupici si o zi cat mai frumoasa.

Pentru janina
De Ramona pe 14 Septembrie 2010

La cabinet nu cred ca poti merge cu trimitere si adeverinta, dar preturile nu sunt exagerate. Eu am fost la sfarsitul lunii mai si am platit 120 RON consultatia si 30 RON papanicolau. Daca vrei o consultatie pentru infertilitate e 150 RON, depinde ce problema ai si ce iti mai recomanda. Ecografia parca e 100 RON si s-ar putea sa fie la fel si consultatia pentru gravide. Oricum, preturile sunt afisate la usa cabinetului, pe hol, unde se asteapta. Poti sa treci pe acolo intr-o zi sa te lamuresti singura.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Maria nedu pe 12 Septembrie 2010

Am facut doar o histeroscopie si o biopsie de endometru cu dumnealui, dar ii dau nota 10.
Acum sunt insarcinata in 8 saptamani si il aleg tot pe dansul, stiu ca totul va fi bine.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Janina pe 11 Septembrie 2010

Vroiam sa stiu cat cere pe consultatie la cabinet, si cum sunt preturile la analize. Sunt foarte stresata, ca am programare pe 29 septembrie si nu am bani destui. Lucreaza la cabinet cu casa de asig, sa pot sa vin cu adeverinta si trimitere? Va pup si astept cu nerabdare raspunsul vostru.

Dr. Ion Ionut Adrian
De CLAUDIA pe 09 Septembrie 2010

Nu exista nici un dubiu in privinta dr. Ion Ionut este cel mai bun medic ginecolog. Este un profesionist desavarsit.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.