• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Andru pe 13 Decembrie 2010

Este foarte bun.

Ma intereseaza programarea la doctorul Ion Ionut
De Croitoru Claudia pe 13 Decembrie 2010

Ma intereseaza programarea la doctorul Ion Ionut.

Programare Ion Ionut Adrian
De Andra pe 13 Decembrie 2010

Am o programare la cabinetul particular al domnului doctor Ion in data de 22.12.2010, la ora 19. Din pacate, a intervenit o problema si la data respectiva nu voi fi in Bucuresti. Daca cineva are nevoie de aceasta programare, sa ma anunte pana pe data de 19.12.2010, in caz contrar o voi anula. Multumesc!

Dr. Ion Ionut Adrian
De ANKA pe 12 Decembrie 2010

Nu este nimeni pe aici? Vroiam sa vb cu cineva, maine plec spre Buc si am inima cat un purice.

am emotii mari
De ANKA pe 11 Decembrie 2010

Buna, sunt noua, pe aici. Am programare la dl.dr. luni 13 decembrie la lening am facut programare acum 2 luni si abia astept sa ma duc, dar am si mari emitii de ce o sa-mi zica. In februarie am fost operata de o sarcina extrauterina, o experienta foarte traumatizanta. Ne doream foarte mult bebelusul, deci trompa dreapta este operata si nici cea care ar trebui fie sanatoasa nu este in regula. Asta am vazut dupa ce am facut histero in gl, eu sunt din Br. Medicul care m-a operat de extra sunandu-mi ca mi-a umblat si la cea stanga si ca mi-a aranjat-o, dar ea saraca este pozitionata in jos, cu trompa rasucita in jurul ei, sunt terminata, singura speranta este in dl dr Ion Ionut, sper sa fie bine.

Dr.Ion Ionut Adrian
De Ruxi pe 03 Decembrie 2010

Sunt insarcinata in 6 luni si am norocul sa fiu pacienta dansului. Nu am decat cuvinte de lauda despre dansul si vi-l recomand cu drag. Apelati cu incredere. O viitoare mamica fericita.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mirela_fetesti pe 03 Decembrie 2010

Doctor de nota 10.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Stefy pe 02 Decembrie 2010

Am nascut cu dansul pe 23 martie 2010 un baietel de 2,700 kg. Nota 10 - nu stiu ca am nascut, o mana de aur si un om deosebit. Daca as mai face un copil doar dansul ar fi medicul cu care as dori sa nasc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Sorina pe 30 Noiembrie 2010

Super doctor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Roxie pe 29 Noiembrie 2010

Am nascut de doua ori cu dr. Ion. Este un medic exceptional si un om de aur. Respecta femeia, are intelegere pentru durere si te sprijina emotional, te trateaza ca pe un om. Stie sa transmita optimism si energie. Am incredere deplina in el.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.