• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Arabella pe 05 Ianuarie 2011

Buna ziua, dupa un istoric presarat cu 2 sarcini pierdute, anexita, infectii si nenumarate tratamente la doctori faimosi, m-am hotarat sa incerc si la domul dr. Ion Ionut plina de sperante ca de data asta va fi mai bine. Am inceput deja sa ma interesez printre cunostintele mele, deoarece am aflat ca se asteapta destul de mult la dansul, am gasit si "cunostinta potrivita" sa spunem asa care insa m-a avertizat ca dr. Ion Ionut este "un doctor foarte scump". Nu m-ar deranja neaparat sa dau bani, doar am ramas un pic uimita deoarece in majoritatea postarilor se vorbea de faptul ca domnul doctor accepta foarte greu bani. Daca se gaseste cineva sa ma lamureasca si pe mine v-as fi recunoscatoare.

Programare centru de planificare
De Alina pe 04 Ianuarie 2011

Stii cumva daca se pot face programari la dl dr. la centrul de planificare?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Tina pe 03 Ianuarie 2011

Buna, ma puteti ajuta si pe mine cu niste info. Peste 3 luni voi naste cu dl dr. Ion si nu stiu cat sa-i dau sa fie ok,a vand in vedere ca pana acum nu mi-a luat nici un ban, stiti voi cat mai merge o nastere normala si cat ma costa anestezia epidurala + anestezistul? Va multumesc mult!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Maduta pe 27 Decembrie 2010

Am fost la el de 2 ori, prima data la cabinetul particulat si apoi la spital am o impresie buna despre el sunt foarte curioasa cum se va desfasura colaborarea pana la final eu avand 12 saptamani de sarcina. As vrea sa intreb fetele cat merge o cezariana la domnul doctor + restul{anestezis si asistente}si care sunt conditiile din spital?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Liliana pe 20 Decembrie 2010

Il poti gasi la camera de garda din spital, luni dupa ora 14:00 si la centru in fiecare dimineta intre 07:00 - 08:00, e de preferat sa ajungi pana pe la 07:15 daca vrei sa-l gasesti. Din cate stiu, la centru nu discuta decat cu pacientele mai vechi, dar poti sa incerci. Bafta!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Florentina mazilu pe 20 Decembrie 2010

Cred ca putini medici mai sunt in Romania ca dansul sa nu il intereseze bani si doar binele pacientei.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ioana pe 17 Decembrie 2010

Sunt noua pe aici, am fost si eu la domnul doctor si e minunat! Cel mai bun doctor din Bucuresti, parerea mea. Se poarta de nota 10, e mereu binedispus, chiar dupa mute nasteri, operatii, sta iti explica ce probleme ai, te ajuta foarte mult. Asta da exemplu de medic! Daca ar fii toti asa, ar fii nasterile mai usoare, operatiile mai placute, viata mai frumoasa.

Programare
De Gabriela pe 15 Decembrie 2010

Buna ziua, eu incerc sa fac o programare la dl doctor, dar cei de la clinica mi-au spus ca nu mai fac pina in ianuarie. Trebuie sa ajung urgent la dumnealui. Daca nu ati gasit pe cineva va rog frumos sa imi cedati programarea dvs. Va rog un beep la tel 0723.613.306. Multumesc din suflet.

Programare
De Chiru elena pe 14 Decembrie 2010

As dori eu programarea pe 22 decembrie.

Programare dr. Ion Ionut - pentru Claudia Croitoru
De Andra pe 14 Decembrie 2010

Daca va intereseaza programarea la domnul doctor, sunati-ma la nr.
0720 659129, pentru a stabili toate detaliile, deoarece dupa aceea o voi suna pe asistenta dansului pentru a ma reprograma.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.