• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Monica pe 25 August 2010

Daca nu aveam placerea sa-l cunosc pe domnul dr. Ion nu cred ca aveam curajul sa fac copil. Se stie ca in Romania sunt foarte putini medici care dau dovada de profesionalism si care "au stofa de doctori". Dr. Ion este un doctor desavarsit, un om care stie sa-ti acapareze atentia si sa-ti redea incredere. Eu am nascut cu dansul si sfatuiesc pe viitoarele mamici sa apeleze la dansul fara ezitare.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Simona pe 22 August 2010

Am nascut cu dumnealui si pot spune ca a fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac. Este un om deosebit si un medic desavarsit.

Dr. Ion Ionut Adrian
De ANDREEA pe 21 August 2010

Am nascut de 2 ori cu domnul doctor Ion Ionut Adrian, ultima data pe 7 ianuarie 2010. Un doctor extraordinar, m-a ajutat in ambele cazuri, deoarece aveam o mare frica de spital. Imi pare rau ca s-a dus pe apa sambetei credibilitatea maternitatii, din pacate dupa ce nasti ai de-a face cu asistentele si cu doctorii de la neonatologie. Aici e marea problema, nu-mi vine sa cred ca din cauza unor idioate de asistente au de suferit specialisti foarte buni de la Giulesti. Plus faptul ca au murit niste fapturi nevinovate. Mergeti cu incredere la acest doctor. Este un om foarte bun.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Luminita pe 21 August 2010

Am nascut cu acest om acum 9 ani. Extraordinar.

Cabinet particular dr. Ion Ionut pentru Cristina
De Gabriela pe 20 August 2010

Dl. doctor Ion Ionut poate fi gasit la cabinetul din str. Atelierului, nr. 22 -langa hotel Ibis, nr. de telefon 021 3130424. Si eu trebuie sa ajung la dansul, inca nu am sunat, de aceea te rog din suflet, dupa ce vorbesti, spune-mi si mie cand are program. Multumesc mult si sanatate tie.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Cristina pe 20 August 2010

Buna ziua, as vrea sa stiu si eu cum pot lua legatura cu domnul doctor Ion Ionut, un numar de telefon, o adresa de la cabinetul dumnealui particular, pentru ca la spital, in conditiile in care acesta este inchis, nu este de gasit. Va multumesc anticipat!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Magda pe 20 August 2010

Va multumesc domnule doctor ca existati, ca aveti atata bunavointa, bunatate, rabdare, ca dati dovada de profesionalism, ca sunteti un medic adevarat. Multa sanatate si sper ca si urmatorul copil, daca va mai veni, sa fie adus pe lume de dumneavoastra.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Bunica-Mihai Nicoleta pe 18 August 2010

Un medic extraordinar. Am nascut cu domnia sa si pot sa va spun ca un medic ca dansul nu am mai intalnit.

Dr. Ion Ionut Adrian
De O admiratoare pe 18 August 2010

Este frumos, destept si cu bani, cum se spune in popor. Are toate calitatile din lume.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Saulean Georgiana pe 18 August 2010

Dr. Ion Ionut este un om extraordinar de bun, este un exemplu pentru toti cei care lucreaza in sistemul medical. Am nascut in luna mai o fetita cu ajutorul dansului si am vazut cum se comporta cu toate pacientele nu numai cu ale dansului, are o rabdare iesita din comun si un dr. de nota 10. Nu exista suficiente cuvinte de lauda pentru acest dr. stiu ca pare ca exagerez, dar multumesc lui Dumnezeu ca am intalnit un asemenea om.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.