• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Florentina pe 28 Iulie 2010

Poate sa-mi spuna cineva cat este atentia pentru domnul doctor la consultatii si pentru nastere?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Nicole pe 12 Iulie 2010

Acest dr. este super om si super medic. Sunt foarte multumita de dansul. Stie cineva cat costa o rezerva (salonul cu 4 paturi) la dansul, sau daca se poate vorbi inainte de aceasta rezerva.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Carmen pe 02 Iulie 2010

Dar ce s-a intamplat? Am auzit doar vorbe bune despre el.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Madalina Predescu pe 01 Iulie 2010

Dl. doctor este un om de exceptie, un profesionist, foarte finut si dragut cu toata lumea. Nu am cunoscut pana acum un medic ca dansul. Toata stima si respectul.

Dr. Ion Ionut Adrian
De PACIENTA pe 25 Iunie 2010

In urma cu 2 ani am fost operata laparoscopic de chist ovarian drept. Operatia a fost reusita iar dupa 2 zile am fost externata. Este un om si un mediu extraordinar. Numai ca este foarte solicitat. Vi-l recomand cu incredere. Acum sunt insarcinata.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mamica pe 20 Iunie 2010

In urma cu cativa ani am nascut cu acest medic. A realizat o cusatura cu adevarat urata, de aceea am facut o infectie cu adevarat frumoasa. Se pote si asa. Nu pot decat sa multumesc, se putea termina si mai rau pentru mine. Copilul, cel putin, fost bine.

Dr. Ion Ionut Adrian
De O mamica pe 18 Iunie 2010

E singurul om pe care l-am intalnit printre medici. Stiam lucrul acesta de cand l-am cunoscut, dar cel mai mult mi-am dat seama de asta atunci cand am nascut. Am ramas pacienta dumnealui. Va multumesc, domnule doctor, pentru tot ce ati facut pentru mine!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marina pe 17 Iunie 2010

Am fost profund dezamagita. Nu l-as recomanda prietenelor.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marinela pe 15 Iunie 2010

Este un medic de exceptie. Am nascut cu dumnealui acum 9 ani si acum sunt insarcinata si tot la dr. Ion Ionut merg.

Intrebare
De Mihaela pe 31 Mai 2010

Buna fetelor! Sunt insarcinata in 20 saptamani si as dori sa nasc cu dr. Ion Ionut. Credeti ca am vreo sansa sa ma ia in evidenta? Avand tripleti, problema la mine este ca sunt sanse foarte mari sa nasc in jur de 32 - 34 saptamani si nu stiu daca s-ar lega la cap. O sa incerc sa merg la Giulesti poate am norocul sa obtin si o consultatie. Astept pareri :), multumesc.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.