• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Milena
De Elena pe 17 August 2010

Milena, dl. doctor Ion Ionut are program miercuri, dupa ora 16, la cabinetul din str. Atelierului, nr. 22 (langa hotel Ibis). Nr. de telefon de la cabinet este 021.313.0424. Bafta multa!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Millena pe 17 August 2010

Unde este cabinetul dr. Ionut si ce numar de telefon are, va rog.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marinita pe 17 August 2010

Am nascut anul trecut cu dl dr. Ion Ionut si dansul mi-a urmarit sarcina obtinuta prin FIV de la o luna. Un medic profesionist, bazat pe ceea ce spune si ceea ce face, integru, foarte ocupat, dar si foarte parolist, nu exista pacienta pe care sa nu o vada, chiar si peste program. Nu ia bani decat dupa nastere si asta foarte foarte greu. Imi pare foarte rau de tragedia de la Giulesti. L-am vazut aseara foarte abatut, cred ca si dansul sufera foarte mult pentru paciente si bebelusi.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Roxana pe 16 August 2010

Este un om mare, nu doar un simplu doctor. Cand toti ceilalti nu-mi dadeau vreo sansa sa am un copil, dansul a facut posibila minunea de a ramane insarcinata. S-a purtat extraordinar pe toata durata sarcinii, chiar daca este foarte ocupat si trebuie sa ai multa rabdare sa ajungi la dansul.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Raluca pe 12 August 2010

Sunt pacienta dr. Ion Ionut Adrian, m-a luat in evidenta, de la 8 saptamani de sarcina printr-o cunostinta pentru ca altfel as fi ajuns foarte greu la dansul, este foarte solicitat. Puteti ajunge la dansul, prin programari la cabinet sau prin cunostinte, sau intrebati si voi la camera de garda. Intr-adevar dupa ora 14:00 il gasiti la camera de garda, in afara de joi. Este un medic exceptional asa cum nu am mai intalnit si tot am avut nevoie de medici in viata asta pana acum, in afara de faptul ca nu primeste nicio atentie, decat dupa ce nasti, copilul e bine, tu esti bine, de abia iti ia si daca iti ia ceva. Pe mine una m-a cucerit si m-a impresionat cum poate sa aiba atata rabdare cu toate pacientele pe care le are la cat de ocupat este. Este un om bland, iti raspunde cu rabdare la toate intrebarile, te face sa razi tot timpul, cred ca nu-mi gasesc cuvintele potrivite ca sa-l pot descrie pe acest medic, cred ca numai in filme vezi asa medici, este un exemplu pe care ar trebui sa-l ia toti medicii din Romania. Dumnezeu sa ii dea sanatate, atat dansului cat si familiei .Daca puteti sa ajungeti la dansul sunteti cele mai norocoase. Si inca ceva, nu da numarul dansului de telefon, orice problema ai il gasesti la camera de garda, chiar si atunci cand vine momentul sa nasti, cei de acolo il anunta si soseste in cel mai scurt timp. Nu-l da pentru ca nu ar avea timp sa vorbeasca a telefon. Mult succes

Pentru Carmen
De Jenijenic pe 12 August 2010

Eu am facut programare si ma duc la cabinet la dansul. Am facut rau?! Cat trebuie sa dau la cabinet? Va pupic. Carmen, ai grija de tine, pup.

Pentru Jenijenic
De Carmen pe 11 August 2010

Mergi la domul doctor si vorbeste cu el ca si cand ar fi confidentul tau, spune-i tot ce vrei in privinta viitorului copil, ce probleme ai, temerile tale si te va sfatui cum crede ca e mai bine. Multa bafta!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Jenijenic pe 11 August 2010

Am probeleme, nu pot sa am copii. Va multumesc din suflet fetelor.

Dr. Ion Ionut - pentru Jenijenic
De Elena pe 11 August 2010

Da, dl. doctor Ion este foarte bun si in probleme de sterilitate, inclusiv inseminare artificiala. Stiu foarte multe fete care aveau probleme de acest gen si in urma monitorizarilor si a tratamentelor facute de dansul au ramas insarcinate. Ti-l recomand din inima. Multa bafta!

Pentru jenijenic
De Carmen pe 10 August 2010

Te referi daca pune sterilet sau ca esti sterila?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.