• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De GABRIELA pe 31 August 2010

Toate vorbele frumoase spuse aici nu sunt suficiente pentru a descrie acest om si medic exceptional,va felicit si eu pentru felul dvs de a fi. Imi doresc sa nu va schimbati niciodata. Nota 10. (sau ma rog cea mai mare nota care se poate da cuiva).

Dr. Ion Ionut Adrian
De Sanda pe 31 August 2010

Un medic de un profesionalism desavarsit si foarte bine organizat.

Dr. Ion Ionut Adrian
De X pe 31 August 2010

Medic exceptional.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena pe 31 August 2010

Un medic exceptional si un mare om.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Eu pe 31 August 2010

Numai vorbe de bine. Nota 20.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gabriela pe 31 August 2010

Asa medic si om cu greu gasesti in spitalele noastre. Felicitari domnule doctor pentru tot ce faceti pentru noi. Va multumim.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ana pe 28 August 2010

Am sunat la cabinetul particular si mi s-a spus ca e zilnic acolo, acum dupa incidentul de la Giulesti. E bine sa suni pentru ca vei avea noroc (eu am sunat pe 27 august si m-au programat pe 31). Deci: succes!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Magda pe 26 August 2010

Dr. Ion Ionut este un medic exceptional si un mare om. Am nascut cu dansul in ianuarie 2008. M-a ajutat enorm. Regret nespus tragedia de la maternitatea Giulesti.
La acesta maternitate m-am nascut si eu si, multumita acestui mare doctor si om, l-am adus pe lume pe baietelul meu. Sper din suflet sa nu aibe neplaceri in urma acestei drame.
Rar mi-a fost dat sa vad un om mai devotat meserie, mai calm si bland cu femeile insarcinate. Ii datorez enorm si nu cred ca ii pot multumii pentru tot ce a facut pentru mine. De asemenea, eu am cunoscut o asistenta la Terapie Intensiva, Elena Duta. M-a invatat cum sa am grija de copil, cu calm, blandete, intelegere. Nu a primit ceva.
Am inteles ca a plecat de maternitate dupa incidentul cu arsurile copilasilor in 2008.
Nu stiu daca a fost vinovata. Eu, nu am cuvinte decat de multumire. Imi pare teribil de rau de tot ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Daniela pe 26 August 2010

Domnul doctor Ion Ionut este un medic extraordinar. Am fost operata de dansul pe 18 martie 2010 de chist ovarian. Eram foarte fricoasa si m-a incurajat foarte mult, mi-a dat increderea in mine. Este un om de milioane si nu trebuie patata imaginea doctorilor si a maternitatii din cauza acelui incident care se putea intampla oriunde. Nu am mai intalnit un doctor ca dansul care are atata rabdare, bunatate, delicatete. Intr-adevar dati dovada de profesionalism si multumesc lui Dumnezeu ca v-am intalnit.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ioana pe 25 August 2010

Buna fetelor, nu pot decat sa fiu de acord cu voi. Este un om si medic de milioane daca ar fi asa toti ar fi mare lucru. Eu am nascut in 2005 prin cezariana cu dumnealui, nu pot decat sa-i acord tot creditul meu. In aceasta perioada incerc sa raman din nou insarcinata si sa merg tot la dumnealui. Sper din tot sufletul si ma rog la Dumnezeu sa nu aiba nici un fel de problema in urma nenorocirii ce s-a intamplat la maternitate.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.