• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Jenijenic pe 10 August 2010

Va rog mult daca puteti sa imi spuneti, dr. Ion Ionut este bun si pe sterilitate? Accepta cazuri? Multumesc, multa bafta si aveti grija de voi.

Pentru Elena Enache
De Carmen pe 09 August 2010

Stai linistita, practica nasterea prin cezariana, cu conditia sa-i spui de la inceput ce probleme ai. Eu am un handicap locomotor si dansul a fost cel care mi-a spus de la inceput ca va fi nastere prin cezariana. acum, sper sa ajung la termen cu sarcina, ca am ceva probleme.
Multa sanatate, Carmen.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Claudia pe 09 August 2010

Am nascut asistata de dr. Ion si pot spune a totul a decurs foarte bine. Il recomand cu multa caldura.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Carmen pe 09 August 2010

Da, poti merge la clinica, a revenit din concediu. Dar rabdare multa pentru ca este foarte ocupat. Ori joi la centrul de planificare (langa clinica), fie in restul saptamanii, la camera de garda (internari, cum intri in spital, in dreapta), dar dupa ora 13:00 si rabdare, ca vine cand termina pe sectie.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Roro pe 06 August 2010

Cine a nascut de curand cu dl. doctor. Mie mi-a fost recomandat de cineva cunoscut, vreau sa stiu absolut tot. Va multumesc din tot sufletul pentru mamicile si burtcile care vor sa imi raspunda.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gigi pe 06 August 2010

Multumesc frumos din tot sufletul pentru raspuns mamico!

pentru Gigi
De O mamica pe 05 August 2010

Domnul doctor poate fi gasit dupa orele 14:00 la camera de garda a spitalului Giulesti cu exceptia zilei de joi, dar de obicei se asteapta mult la dumnealui, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Ordinea in care se intra este lauze, gravide si apoi persoane cu alte probleme ginecologice.

Program?
De Gigi pe 03 August 2010

Cum pot ajunge la dumnealui, intre timp s-a mai schimbat ceva, programul dansului. Am inteles ca pe 2 august a venit din concediu. Cine a fost recent sa-mi scrie si mie. Va rog din tot sufletul.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Stefi pe 28 Iulie 2010

Am fost operata de domnul doctor in aprilie. Imi pierdusem speranta ca voi mai fi sanatoasa, insa interventia a fost un succes, iar acum sunt foarte bine. Domnul doctor este un super om. Nu a vrut sa primeasca nimic, nicio atentie. Spitalizarea a fost scurta si eficienta. Dumnezeu sa ii dea sanatate si sa il aiba in paza! Mergeti cu incredere la domnul doctor Ion!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Flori pe 28 Iulie 2010

Sa va spun povestea mea. Mi sa recomandat o doctora la spitalul Polizu dr. Dana Oprescu de specialitate ecograf in afara faptului ca este foarte ciubucara plecai total nelamurita de la ea. Am avut nenorocul sa ma internez in spital, dezastru, bani cu galeata de la femeia de servici, asistenta si bineinteles doamna doctor. Cat am stat in spital 5 zile o singura data a intrat in salon doar sa ma vada fara alte intrebari, asistentele trag sforile si daca le dai sunt un pic mai dragute dar daca intrebi de doamna doctor mereu este ocupata in semn ca nu sunt multumite cu darul si mai trebuie sa cotizezi ca sa poti ajunge in sfirsit la doamna doctor. Va spun drept am trait un cosmar, ce citesc de acest doctor mi se pare un basm, sunt insarcinata in luna V-a am vreo sansa sa fiu paciena dl. doctor Ion mi-as fi dorit foarte mult. Sarcina usoara si feriti-va de spitalul Polizu un sfat din tot sufletul meu indurerat.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.