• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mamasha pe 09 Februarie 2011

Un domn, cum de mult nu am mai intalnit! Are rabdare sa te asculte si iti explica in amanunt tot ce vrei sa afli. Pacat ca este atat de ocupat!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Simona G. pe 02 Februarie 2011

Cel mai bun medic.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Tina pe 29 Ianuarie 2011

Buna, a nascut cineva de curand cu dl dr.? Stiti cumva vine si noaptea daca te apuca durerile facerii? Cat mai se da la o nastere normala? Va multumesc mult.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Dalina pe 27 Ianuarie 2011

Un medic deosebit.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Nicoleta pe 22 Ianuarie 2011

Buna, as vrea sa stiu si eu adresa sau un nr. de tel de la cabinetul particular al dl doctor. Multumesc mult.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Alina pe 21 Ianuarie 2011

Am fost si eu ieri la dl doctor. Este un doctor extraordinar, care stie sa iti dea incredere si din partea caruia am simtit o empatie extraordinara cu starea mea de viitoare mama.
Sanatate multa tuturor si bebei frumosi.

Pentru Ramona
De Flavia pe 20 Ianuarie 2011

Multumesc!

Pentru Flavia
De Ramona pe 20 Ianuarie 2011

Numarul de telefon de la cabinetul domnului doctor Ion Ionut este 021.313.0424. Poti suna fie dimineata intre orele 08:00 - 12:00, fie intre orele 16:00 si 20:00.

Programare
De Macarita pe 19 Ianuarie 2011

Nu iti trebuie programare, dar nu il gasesti la camera de garda, il gasesti la centru de planificare langa Giulesti in fiecare zi. Te duci dimineata pe la 7 - 8 stai la coada, intri la dansul in cabinet si spui povestea. Multa bafta.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elena pe 18 Ianuarie 2011

Ca sa merg la camera de garda imi trebuie programare?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.