• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Teo pe 15 Februarie 2011

M-am inscris special pentru a linistii si incuraja viitoarele mamici ce sunt in grija dansului, am nascut de 2 ori cu dl dr. Ion Ionut, prima (2007) a fost o nastere prematura la 33 saptamani, cu un travaliu foarte scurt de 2 ore, deci l-am luat prin surpindere pe la 5 dupa-amiaza, si totul s-a incheiat cu bine. A 2-a oara (2009) am nascut provocat la 40 saptamani, m-am internat pe la 8 dimineata, si am nascut la 9 seara! Travaliu lung dar suportabil, nu prea vroia sa iasa pitica! In tot acest timp a venit de nenumarate ori la sala de nasteri, si si-a consultat toate pacientele, in timpul contractiilor te linisteste numai ca te tine de mana, ideea e ca a fost acolo tot timpul! Nu stiu nimic despre cum se desfasoara cezarienele cu dansul! De fiecare data cand am mers la spital l-am gasit acolo, chiar si seara, chiar si sambata! Intradevar e o problema cand mergi la controalele periodice si esti si mai avansata in sarcina, si daca mai ai si ghinionul sa aiba vreo operatie mai complicata te poate prinde si seara asteptand randul la camera de garda!
In rest numai si numai de bine. Ma mai intrebati daca mai vreti sa stiti ceva, sper ca v-am fost de ajutor! Sarcina usoara tuturor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elisa pe 14 Februarie 2011

Va salut, majoritatea il laudati pe acest medic, dar niciuna nu spuneti exact cu ce v-a ajutat, concret, d-l doctor! Am fost si eu la cabinetul particular, in problema infertilitatii, dar inca nu s-a rezolvat nimic. Pana nu reusesc sa raman insarcinata, nu pot spune despre un medic ca este extraordinar. Poate voi aveti alta parere. Este specialist si in infertilitate?

Raspuns
De Liliana pe 14 Februarie 2011

Cabinetul este situat pe str. Atelierului, nr. 22, langa agentia CFR - Gara de Nord, tel. 021.313.0424, dl doctor este acolo doar o data pe saptamana, miercuri incepand cu ora 16.00

Cabinet particular
De Maria pe 12 Februarie 2011

Unde il putem gasi? Stii cumva adresa cabinetului particular?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Kiwi pe 12 Februarie 2011

Este un medic foarte bun.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Barbu Ana pe 12 Februarie 2011

Centrul de plannig ( langa maternitatea Giulesti ) - 021.316.1279, iar in spital il gasesti la camera de garda in fiecare zi (luni - vineri) aproximativ ora 14:00 la telefon: 021.316.1281(83).

Dr. Ion Ionut Adrian
De Alina pe 11 Februarie 2011

Din cate am discutat cu dansul, el nu face cezariene decat daca considera el ca este cazul; nu face la cerere; nu primeste nici un ban daca esti pacienta lui la spital; daca te duci la cabinetul lui particular acolo platesti( oricum este mult mai ieftin decat la alte cabinete); Aveti incredere in el pentru ca este un doctor minunat!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Tina pe 11 Februarie 2011

Gabi, spune-mi te rog daca a stat cu tine, te-a incurajat sau a venit doar cand a fost sa nasti, cand ai avut dilatatie completa. Merci frumos!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Madutumic pe 10 Februarie 2011

Sunt pacienta lui fiind insarcinata in 5 luni, iar el m-a luat in evidenta de la inceput. Totusi am nelamuriri la camera de garda cum se procedeaza ? Nu se da nici un ban? Iar daca e cineva care a nascut prin cezariana cu el si imi poate da ceva amananunte cum decurge operatia v-as multumi din suflet. Pana acum eu sunt o pacienta multumita.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gabi pe 10 Februarie 2011

Eu am nascut cu dansul, am avut nastere declansata dar din cate am vazut in zilele urmatoare au mai nascut fete cu dansul si a venit la ora 01 de acasa!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.