• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Madutumic pe 28 Februarie 2011

Nu e nimeni care stie cum e sa nasti prin cezariana cu domnul dr? Orice informatie ar fi buna. va multumesc.

Pentru Ana
De Alina pe 21 Februarie 2011

Buna Ana, din pacate dnul doctor nu te mai poate lua in evidenta; din cate stiu de la dansul doreste ca pacientele lui sa fie luata in evidenta inca din prima luna.

Dr Ion Ionut
De Ana pe 19 Februarie 2011

Buna fetelor,sunt noua pe aici, sunt insarcinata in 4 luni si de la inceputul sarcinii am fost la un alt doctor ginecolog de care nu sunt multumita deloc si asi vrea sa fiu pacienta domnului dr. Ion Ionut crede-ti ca as avea vreo sansa daca nu am fost de la inceputul sarcinii la dumnealui?

raspuns pt teo
De Ana pe 18 Februarie 2011

Merci mult, m-ai linisti, ca inca nu am vb cu el despre asta, dar deja am semnat contractele. Multumesc mult!

Raspuns pentru teo
De Tina pe 18 Februarie 2011

Vom avea un baietel. Merci mult de raspuns.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Elvira pe 17 Februarie 2011

Va rog, spuneti-mi si mie, se ocupa si de cazuri de infertilitate?

raspuns pentru Tina
De Teo pe 16 Februarie 2011

Cu siguranta da! Il suna sigur de-acolo de la camera d garda. Dar nu te mai gandi ca vei naste noaptea, e firesc sa ai temeri dar cu un asemenea dr. nu ai cum sa-ti faci griji!
Nastere usoara! Ce vei avea? baietel, fetita?

Raspuns pt Ana
De Teo pe 16 Februarie 2011

Da, recolteaza! Mergi cu kit-ul (achizitionat din vreme) in brate in mult asteptata zi si cei de la internari vor stii ce sa faca cu el! Evident sa ai pe cineva care sa-i sune pe cei de la banca imediat ce ai nascut, scrie in contract mai exact cum trebuie procedat!
Succes!!!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ana pe 15 Februarie 2011

Buna feteleor, stiti cumva daca recolteaza si celule stem?

Pentru Teo
De Tina pe 15 Februarie 2011

Multumim Teo de raspuns, zi-mi te rog daca te ia noaptea travaliul si te duci la spital vine si noaptea, il anunta cineva, ca nr. lui de telefon nu il da?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.