• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Daniela
De Ani pe 30 Noiembrie 2012

Dimineata il gasesti zilnic, dar e aglomerat si sta doar o ora; Dupa amiaza e doar luni si joi.

PentruLredana
De Ani pe 30 Noiembrie 2012

Loredana, nu e o regula, probabil si in functie de cate operatii are. Pe mine m-a programat in ziua 14; Cat despre "tarife" la mine a fost asa cum auzisem la fete ca dl. dr. nu ia bani si ca trebuie sa insisti, nu mi i-a luat.

Laparoscopie!
De Loredana pe 30 Noiembrie 2012

Buna fetelor! Am fost diagnosticata cu endometrioza si urmeazasa ma operez la dnul doctor. A zis sa sun in prima zi a ciclului. Ce vreau sa va intreb: in a cata zi se face laparoscopia? Si care sunt tarifele? Ca habar nu am! Multumesc!

Raspuns
De Marinav pe 30 Noiembrie 2012

Ce pot sa iti apun este ca eu am fost luni, marti, joi si vineri si l-am gasit de fiecare data. Cred ca este in fiecare zi de la 7 la 8.

Nelamurire
De Daiela pe 30 Noiembrie 2012

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in ce zile din saptamana il gasesc pe dl. doctor la cabinetul de planing familial? Va intreb deoarece am citit 2 postari contradictorii, in una se zice ca lunea si joia ar fi acolo, iar in alta lunea, martea, miercurea si vinerea. Va rog sa ma lamuriti. Trebuie sa ajung urgent la dansul, iar la cabinet ma programeaza abia la anul. Multumesc.

Intrebare
De Luxor69 pe 27 Noiembrie 2012

Buna, cine imi spune cum ajung mai repede la dl dr. Ion,la cabinetul dumnealui a fost imposibil sa prind o programare, unde sa sun la spital sau unde sa merg? Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Mai multe detalii despre dl dr Ion Ionut
De Cristina pe 23 Noiembrie 2012

"Buna! Daca vrei sa iei legatura cu dnul Ion Ionut suna la numerele afisate pe site! Sunt cele valabile! Lasa aici adresa ta de mail si iti dau mai multe detalii daca vrei! "

Astept cu nerabdare mesajul pe email crissthy_ro@yahoo.com . Multumesc mult de tot. Cristina

Pentru Cornelia
De Ada pe 19 Noiembrie 2012

Cornelia, eu am facut inseminarea in luna martie 2012, dar nu am ramas insarcinata.

Inseminare artificiala
De Cornelia pe 15 Noiembrie 2012

Pt. Ada, te rog mult imi poti spune si mie cand ai facut tu inseminarea si daca ai ramas insarcinata?

Site
De Marinav pe 09 Noiembrie 2012

Buna! Daca vrei sa iei legatura cu dnul Ion Ionut suna la numerele afisate pe site! Sunt cele valabile! Lasa aici adresa ta de mail si iti dau mai multe detalii daca vrei!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.