• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De MARIA pe 20 Octombrie 2012

Am fost si eu operata in aprilie anul aceasta de hiteroscopie la dr. Ion Ionut la Giulesti, iar pe mine nu ma costat niciun ban si ma simt foarte bine. In momentul acesta numai am nicio problema.

Pentru Carmen
De Ani pe 11 Octombrie 2012

Multumesc Carmen, recunosc ca am unele emotii, desi am mai trecut prin operatii. A doua zi ?ppfff...fain, poate imi da si mie, desi nu cred, ca am oarece probeme cu coagularea sangelui. Cu siguranta, voi scrie ce si cum.

Pentru Ani
De Carmen pe 11 Octombrie 2012

Mie a doua zi mi-a dat drumul. Bafta multa iti doresc si sa postezi si tu cand te faci bine si poti rezultatul de la laparoscopie ce ti-a gasit si ce ti-a facut.

Pentru Carmen
De Ani pe 10 Octombrie 2012

Mersi mult Carmen, o saptamana mai am pana la operatie, tu cat ai stat internata? Pe mine ma opereaza joi, probabil ma tine in week-end. Te pup, sa auzim de bine.

Pentru Ani
De Carmen pe 09 Octombrie 2012

Endometrioza a vazut-o in timpul laparoscopiei si a trimis si proba la laboratorul de anatomo patologie, am mers dupa o luna sa iau rezultatul. Mi-a pus fire care se resorb, nu a trebuit sa mai merg la scos fire, nu mi-au facut clisma, iar de ras m-am facut singura acasa inainte.

Pentru Carmen
De Ani pe 09 Octombrie 2012

Mersi Carmen. A trimis probe la laborator pentru confirmarea endometriozei? Stiu ca asa se procedeaza, astepti rezultatul si apoi iti da tratament; aaaa sa nu uit, mai am cateva intrebari. Eu nu sunt din Bucuresti 1. lucreaza cu fire care se resorb sau a trebuit sa mergi sa scoti firele? 2. stiu ca fiecare spital sau chiar medic procedeaza in felul lui, ti-a facut clisma? 3. pentru operatie te-a ras doar pe burtica sau "defrisare" generala :D, ca daca e asa m-as face eu de acasa.

Pentru Ani
De Carmen pe 09 Octombrie 2012

Dr. Tutunaru nu a vazut nicio endometrioza, cred ca la el nu a durat mai mult de 10 minute laparoscopia, m-a operat la 6 dimineata asa "se poarta pe acolo", m-am operat in 2009. Durerile au continuat, iar acum mai aveam si un rezultat care infirma endometrioza. De abia acum in august 2012 am auzit de dr. Ion Ionut de pe acest site si am fost la dansul. Laparoscopia la dansul a durat vreo 2 ore, mi-a excizat peritoneul unde erau focare. Acum dupa 2 luni ma simt bine. Nu mi-a mai dat niciun tratamente, mi-a zis ca o sa fiu bine.

Pentru Alina
De Ani pe 08 Octombrie 2012

Alina pe 15 trebuie sa suni, asa e. Nu cred ca se poarta diferit fata de spital si cred ca e la fel cu toata lumea. Nu stiu cat de "tare" e pe probleme de infertilitate, dar incearca, nu ai ce pierde.

Pentru Carmen
De Ani pe 08 Octombrie 2012

Buna Carmen. Cum Tutunaru nu a vazut edometrioza? hmm...aceleasi dureri am si eu cu 10 zile inainte, adica dupa ovulatie. Am programare la laparo peste 10 zile. Ti-a dat tratament dupa?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Carmen pe 08 Octombrie 2012

Dr. Ion Ionut este un om bun si modest cu bun simt si un doctor bine pregatit. Timp de 5 ani de zile am tot fost cu problema mea: dureri mari inainte de ciclu cu aproximativ 10 zile, la diferiti medici din spital, cum ar fi dr. Marinescu, dr. Ranga, dr. Vlad, dr. Albu etc. am facut chiar si o laparoscopie la dr. Tutunaru din spitalul Elias si niciunul nu mi-a gasit nimic, am platit consultatii, analize, ecografii, laparoscopie ca in final sa mi se zica ca nu am nimic si sa iau in continuare antiinflamatoare si supozitoare. Din ce citisem pe net am inteles ca toate simptomele mele duceau catre endometrioza, dar la toti cei de sus la care am fost doar ridicam din umeri imi dadeau antiiflamatoare, iar eu continuam cu aceleasi dureri. Dr. Ionut m-a operat in august, am repetat laparoscopia si mi-a gasit focare mici multiple de endometrioza. Acum sunt in a doua luna de la operatie ma simt bine, nu am mai avut dureri si sper sa ma simt bine in continuare atat cat se poate. Dr. Ionut este un om bun, sta pana seara tarziu in spital, ajuta pe toata lumea, nu am vazut niciun alt medic de acolo facand la fel. In Giulesti sunt 3 categorii de medici: cel bun si sufletist adica dr. Ion Ionut, cei rai adica acei medici batrani, parveniti fara pic de suflet impreuna cu o parte din dr. tineri care i-au luat drep exemplu si care tind sa ajunga si ei parvenit ca si acestia, si o ultima categorie dr. tineri care nu sunt decisi pe cine sa urmeze, dar care ar fi bine sa il ia drept exemplu de urmat pe dr. Ion Ionut.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.