• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Laparoscopie
De Ani.G pe 25 August 2012

Buna fetelor, am intrat sa vad ce ati mai scris de dl. doctor si din nou am ramas uimita, bineinteles tot in sensul bun dupa ce am citit ce a scris Mari. Da, jos palaria, nu stiam ca iti arata cum arata pe acolo inainte si mai ales cum arata dupa operatie. Mari, cum mai esti? Luni merg si eu pentru prima data la dl. doctor sa vedem ce spune. Stiu ca endometrioza nu se vede la ecograf, insa am auzit de cazuri in care s-a vazut. Se uita pe analizele pe care le iei cu tine, pentru infertilitate? O sa revin sa va spun ce am facut.

Multumesc
De Lulu pe 23 August 2012

Pe mine acest doctor m-a operat acum cativa ani si m-a scapat de un pericol. Vazusem 6 "medici" inaintea lui si toti dadusera din colt in colt, doar el a stiut ce e de facut. Din pacate, nu reusesc sa-mi fac programari cu usurinta pentru controale fiindca e foarte ocupat, asa ca am ales sa merg la clinica de care apartin. In caz ca voi mai avea o problema mare, ma voi duce tot la el.

Endometrioza
De Mari pe 23 August 2012

Buna, preturile la Giulesti nu sunt prea piperate, fiecare da cat poate. Eu, cel putin asa am dat. Nu ti ia nimeni pielea de pe tine si dr. e un dragut iti explica tot. Tu unde ai endometrioza? Cand ai descoperit-o? Ai dureri mari? Eu si dupa operatie am aceleasi dureri, putin parca s au ameliorat. De endometrioza nu mai scapam niciodata. Am o prietena la Timisoara si e destul de grav, acum cica i s-a urcat si la cap. Trebuie sa avem mare grija fetelor, nu e de joaca. Sanatate si va pup pe toate. Mai scrieti noutati. Eu am inceput sa iau Endovan,l-am comandat din America, e naturist. Astept sa-mi vina menstra sa vad daca mai am simptomele alea urate.

Endometrioza
De Alexandra pe 20 August 2012

Buna! Trebuie sa ma operez - operatie laparoscopica pentru endometrioza. Va rog daca puteti sa-mi dati si mie detalii despre cum decurge operatia, care sunt preturile pentru asistente, medicul anestezist si chiar pentru domnul doctor Ion Ionut. E-mailul meu este alexandra_mara_86@yahoo.com. Sanatate multa tuturor!

Salon spital
De Andreea pe 20 August 2012

Buna, am si eu o intrebare, stie cineva cineva cum arata saloanele din spital pe sectia domnului doctor? Stiu ca nu s-au renovat, dar poate unele dintre fete care au nascut cu dansul sunt mai informate. Multumesc.

IA
De Lory pe 19 August 2012

Sper sa am noroc data viitoare. La ora 7 trebuie sa fii la centru de planificare pentru ecografie, iar la 8 vine dr. Anca Moisa care se ocupa de preperarea "materiei prime". Nu stiu cat dureaza, cred ca depinde de cate cupluri sunt. Daca te duci luna asta s-ar putea sa nu fie dr. Moisa pentru ca este in concediu, dar banuiesc ca este altcineva.

IA
De Dima denisa pe 18 August 2012

Aceeasi intrebare am si eu. In ce interval orar face domnul doctor IA? Stie cineva?

IA
De Marinav pe 17 August 2012

Inca ceva, IA o face tot dimineata intre 7 si 8? Pe mine ora asta ma omoara, ca nu sunt din Bucuresti si tare greu imi este. Merci!

IA
De Marinav pe 17 August 2012

Asta chiar ghinion, deci sa speram ca luna viitoare va fi cu noroc. Pai sambata si duminica sa inteleg ca nu este disponibil domnul doctor, asta nu e bine. Imi pare rau ca ai avut asemenea ghinion! Insa poate va fi noroc luna viitoare! Dupa cum zici, ai un ciclu scurt asa ca timpul trece mai repede la tine! Bafta!

IA
De Lory pe 17 August 2012

Am ovulatie. Trompa stanga o am infundata si doar dreapta partial permeabila. De doua ori am avut ovulatie pe ovarul stang, iar cand am avut pe dreptul si se putea face inseminarea am mers in ziua 10 (vineri) la monitorizare a trebuit sa revin luni ziua 13 pentru inseminare si ovulasem cu o zi inainte. Initial, am avut hidrosalpinx pe ambele trompe, dar am facut laparoscopia.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.