• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Luare in evidenta
De Tudorache Alina pe 01 Octombrie 2012

Buna, ma bucur sa aud numai cuvinte de lauda la adresa acestui dr., eu inca nu am ajuns la dansul, dar am foarte multe recomandari sa o fac. Am inteles ca trebuie sa sun pe data de 15 ale lunii ca sa ma pot programa pentru luna viitoare? Va intreb pe cele care sunteti deja pacientele dansului daca este diferit la cabinet fata de spital ca si dr? Eu am o problema cu care se confrunta mai multe femei - nu raman insarcinata (incercam de 1 an si jum) am decis sa merg si la dr. Ion Ion. As vrea si eu mai multe detalii. Va multumesc!

Pentru Raluca
De Davideasca pe 28 Septembrie 2012

Nu este nevoie de trimitere; ori te duci la camera de garda, ori la centrul de planificare - dar ar fi bine cu o programare la centru ca sa nu astepti prea mult. Cum ai reusit sa ramai?

Luare in evidenta
De Raluca pe 25 Septembrie 2012

Imi trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie cand ma duc vineri la camera de garda?

Re:Luare in evidenta sarcina
De Cris pe 25 Septembrie 2012

Buna, te poti duce direct la camera de garda.

Luare in evidenta sarcina
De Raluca pe 25 Septembrie 2012

Buna fetelor, in sfarsit am reusit si eu sa raman insarcinata dupa 3 ani de incercari. Spune-ti-mi va rog, eu am mai fost la dl doctor pentru diferite investigatii, iar acum vineri vreau sa merg la camera de garda dupa ora 14 sa-mi ia in evidenta sarcina. Intrebarea mea este: imi trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie? Sau merg pur si simplu asa? In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc mult.

Laparoscopie
De Ani pe 19 Septembrie 2012

Buna fetelor. Ma adresez celor care deja au facut laparo: stiti cumva daca dupa operatie vi s-a administrat preventiv medicatie anticoagulanta (heparina)? Intreb pentru ca zona e destul de "pacatoasa" si pentru persoanele fara probleme, insa eu am probleme de coagulare. Daca stiti va rog sa imi spuneti, va multumesc.

Endometrioza
De Mari pe 18 Septembrie 2012

Buna Diana, tu cum ai fost operata? Clasic sau laparo. Eu am fost laparo si am dureri ca inainte. Mereu aceleasi dureri.oare cum e mai bine sa faci operatia? Azi am luat rezultatele de la biopsie si s-a adeverit - focare de endometrioza. Sanatate si va pup.

Inseminare
De Ada pe 18 Septembrie 2012

Eu am facut o singura inseminare, fara succes, dar vrem sa mai incercam. Din care am inteles, sanse de reusita sunt, dar depinde de fiecare cuplu in parte. Pe mine ce ma nemultumeste este faptul ca, atat eu cat si sotul meu suntem ok, numai ca ne dorim foarte mult si vrem sa se intample cat mai repede. Poate ne mai auzim.O zi buna.

Endometrioza
De Diana pe 18 Septembrie 2012

M-am operat la inceputul lunii august de endometrioza. Saloanele sunt ok, nu sunt complet renovate, dar arata bine. Au frigider, televizor, aer conditionat (nu toate). Eu am avut norocul sa dau numai peste oameni foarte buni, care chiar daca vad femei cu dureri mari in fiecare zi, nu sunt imuni la suferinta altora. Nu-ti cere nimeni nimic si chiar am fost uimita sa descopar ca mai exista asistente care refuza spaga! Toate astea se intampla pe sectia domnului doctor Ion, care este un om extraordinar!

Dupa operatie am scapat de dureri si sper ca totul sa fie ok de acum inainte. Asa cum mi-a spus o doamna mai in varsta, colega de salon, boala asta e "crucea pe care trebuie sa o port". Nu am avut dureri mari dupa operatie, desi a fost cam haos in abdomenul meu din cauza aderentelor.

Va pup si fiti optimiste!

Inseminare
De LianaD pe 18 Septembrie 2012

Multumesc frumos de raspuns. Tu ai facut inseminare? Sunt sanse de reusita?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.