• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Am asteptat in zadar
De Cristina_sarov83 pe 09 Noiembrie 2012

O saptamana sa primesc si eu macar un raspuns.

Pentru Mari
De Tudorache Alina pe 08 Noiembrie 2012

Pentru Mari. Am avut dureri groaznice de ovare cam 2 saptaamni si de un an si jumatate incerc sa raman insarcinata si nu iese nimic, am ajuns pana la urma vineri la dr. Ion Ionut Adrian si mi-a gasit o anexita. Mi-a recomandat tratament cu antibiotic 10 zile, iar la sfarsitul lunii trebuie sa fac histerosalpingografia. Dupa asta o sa imi monitorizeze ovulatia sa vedem ce fac cu problema cealalta.

Luare in evidenta
De Cristina_sarov83 pe 01 Noiembrie 2012

Buna ziua! Sunt la a treia sarcina si inca nu m-am hotarat unde sa nasc pentru ca am stat in Bucuresti si acolo am nascut si cei 2 copilasi fetita si baiat la Giulesti, dar cu Doctorul Tarpan. Dupa nasterea celui de al doilea copil m-am mutat cu familia in Ploiesti. Doctorul Tarpan nu mai profeseaza la Giulesti s-a mutat la un spital particular care este mult prea costisior, iar in Ploiesti nu cunosc niciun medic bun, poate doar sa intreb, dar nici asa nu prea am pe cine. Va rog frumos cine ma poate ajuta cu un sfat sau o parere unde este mai bine sa nasc tot la Bucuresti sau in Ploiesti si daca stie cineva si in Ploiesti un medic bun, daca nu cum pot lua legatura cu domnul doctor Ion Ionut si ce credeti am vreo sansa sa ma ia in evidenta avand in vedere ca este foarte ocupat? Nu am precizat ca am doar o luna de sarcina. Astept cu drag, raspunsurile voastre.

Pentru Alina
De Mari pe 30 Octombrie 2012

Pentru Alina. Din cate stiu eu, nu poti, dar poti merge de ex: vineri ca il gasesti la maternitate la Giulesti sta acolo toata ziua. Eu am fost la control si l-am gasit si sunt tocmai din Roman. Dar tu ce problema ai? Eu am endometrioza si am fost operata in august de dr. Ion.

Intrebare urgenta
De Tudorache Alina pe 30 Octombrie 2012

Buna, as vrea sa stiu si eu, daca ajung la cabinet si nu am programare (am abia pe 21 noiembrie) ma primeste la un control? Pentru ca ma simt foarte rau.

Inseminare
De Ada pe 29 Octombrie 2012

Pt roxanica30. Buna, eu prima inseminare si singura am facut-o cu domnul dr. Ion Ionut si m-a costat 350 RON. O zi buna.

Pentru roxanica30
De Ani pe 25 Octombrie 2012

Roxana sigur ca face si inseminari. Lucreaza cu dna dr. Moisa. Costa 350, parca, nu stiu sigur.

Adresa cabinet particular
De Tudorache Alina pe 23 Octombrie 2012

Am si eu nevoie de adresa de la cabinetul particular din Crangasi, am programare facuta, dar nu stiu unde este acum ma duc pentru prima data. Multumesc.

Inseminare artificiala
De Roxanica30 pe 22 Octombrie 2012

Ada, cu dl dr. Ion ai facut prima inseminare?

Inseminare artificiala
De Roxanica30 pe 22 Octombrie 2012

Stie cineva daca dl dr. se ocupa si de inseminari artificiale?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.