• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Inseminare
De Ada pe 17 Septembrie 2012

Buna, pentru inseminare nu se face internare, dar dureaza aproximativ 2 - 3 ore.

Inseminare
De LianaD pe 17 Septembrie 2012

Buna, va rog frumos fetelor sa-mi spuneti si mie daca pentru inseminare se face internare in spital.

Endometrioza
De Mari pe 14 Septembrie 2012

Da, eu l-am luat inainte pentru ca nu l-am decoperit pe domnul doctor la timp. La cine am fost, nu s-a bizuit sa ma opereze si atunci a preferat sa-mi dea Diferilinul. Apoi am dat de dr. Ion si m-a operat. Dupa operatie nu mi-a mai dat nimic. Am avut si prima menstra. Acum sunt binisor, insa tot mai am dureri. De exemplu, azi m-a durut tare spatele si burta si piciorul stang cu tot cu stinghie, nu mai cred ca trece vreodata dracia asta de endometrioza, desi iau endovan un medicament naturist din America, tot nu ma lasa durerile. Cat despre diferiline o sa ai bufeuri urate, dar vor trece, nu sunt chiar de speriat. Diferilinul eu l-am luat cu pret intreg. 460 RON fiola. Eu am facut 4 fiole, dar nu m-au ajutat deloc. Nici acum nu sunt prea incantata dupa operatie. Am inceput un pic de regim fara dulciuri, fara lactate care ar creste cantitatea de progesteron. Va pup si mai spuneti-mi si despre voi. Pupici si sanatate.

Parere saloane
De Andreea pe 14 Septembrie 2012

Buna, fetelor ce stiti despre saloanele de pe sectia dansului? Sunt renovate? Va multumesc, astept raspunsul de la cele care stiu.

Endometrioza
De Ani.G pe 08 Septembrie 2012

Mari sa inteleg ca tu ai luat tratamentul inainte de laparo, nu? Cum e cu diphrellinul? Se gaseste usor? E compensat? Ai avut reactii adverse urate?

Endometrioza
De Mari pe 08 Septembrie 2012

Buna fetelor. Azi mi-a venit menstra. In sfarsit, dupa 7 luni. Ma simt bine. Nu am dureri asa de mari. Sper sa fie bine, desi mai am spatele amortit si burta ma doare, e normal pentru ca e de la menstruatie. Va pup si mai vb.

Endometrioza
De Mari pe 06 Septembrie 2012

Buna fetelor. Stiti cumva cam dupa ce perioada vine menstra? Ultima injectie de diferiline a fost facuta pe 25 iunie. Apoi, a urmat operatia pe 10 august si uite ca mai astept si acum si nu mi-a venit inca. Reamintesc ca diferilinul a fost de 3,75 mg. Va multumesc si va pup.

Contact
De Marilena pe 01 Septembrie 2012

Fetelor, am o dilema! Sunt pacienta domnului doctor de o luna si acum ma gandeam daca am vreo problema (sangerare, reactii adverse) cum pot lua legatura cu dumnealui sambata si duminica si de ce nu si in celelalte zile de ex: noaptea? Voua v-a dat un nr de contact ceva? Macar asistenta ceva? Am uitat sa intreb spre rusinea mea! Va multumesc!

Endometrioza
De Mari pe 26 August 2012

Buna, da e adevarat domnul doctor Ion dupa vreo 2 zile de cand m-a operat, m-a luat din nou in sala de operatie sa-mi arate o poza cum era inainte endometrioza pe intestin, pe trompe, pe ovare ma refer strict la partea stanga ca acolo a fost mai grav si cum era dupa ce a inlaturat ghemul acela peritonial. Acum, eu nu ma simt prea bine cu toate ca domnul dr. a inlaturat tot sau mai bine a ars cu laserul acela. Ce sa zic, am 2 saptamani de la operatia laparoscopica. Eu cred intr-o minune cu toate ca, cu endometrioza trebuie sa luptam o viata. E crunta si dureroasa boala. Doctorii fac ce trebuie, dar ea te omoara zi dupa zi cu aceste crunte dureri. Eu acum astept sa mi vina menstra dupa 7 luni de diferiline si o operatie. Dr. Ion nu mi-a mai dat nimic sa iau dupa ce m-a operat. Sper sa nu intru in spital de dureri mai vb si mai tineti-ma la curent cu ce mai faceti sau ce mai luati ca sa scapati de chinurile endometriozei.

Multumiri
De Iordache Simona pe 25 August 2012

Cu domnul dr. Ion am nascut ambii copii si nu am decat cuvinte de lauda la adresa dansului. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca sa poata aduce multi copii pe lume sanatosi si puternici.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.