• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 14 August 2013

Mie mi-au spus ca nu stiu cand se intoarce. Imi este si teama, nu stiu cum este bebe. Trebuia sa fac si eco la 12 saptamani, acum am 16 saptamani.

Concediu dr Ion Ionut
De Cristina pe 14 August 2013

Buna fetele. Si eu sunt pacienta a dlui doctor. Sunt in 27 de saptamani si sunt derutata de aceasta situatie si un pic ingrijorata de ce s ar putea intampla si pentru viitor. Daca este cineva care stie mai multe informatii sa ne impartaseasca si noua sa stim ce sa facem.
Cand am sunat eu la spital mi s-a spus ca dl doctor ar reveni in septembrie.

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 14 August 2013

Ciudat ca nu ne poate da cineva un raspuns clar, cand anume se intoarce, nici eu nu stiu ce sa fac, pana acum nu am facut niciun control, doar confirmarea sarcinii.

Concediu dr. Ion Ionut
De Ionela_ghiorma pe 13 August 2013

Are cineva informatii noi despre domnul doctor? Trebuie sa nasc prin cezariana peste trei saptamani si presupun ca ar trebui sa fac o programare si bineinteles control. Nici nu stiu ce sa fac, cu cine sa vorbesc la Giulesti. La informatii mi se spune ca nu se stie daca vine luna asta din concediu.

Concediu dr. Ion Ionut
De Alina Pandelescu pe 13 August 2013

Buna,

Si eu am fost speriata, eram programata pe 25 iulie, m-a sunat dl dr. sa anulam intalnirea, si mi-a spus ca revine pentru programare. Insa, am tot asteptam, si nimic. Am sunat la spital si mi s-a spus ca nu s-a intors din concediu, din nu stiu ce probleme (am 16 saptamani, o sa mai astept un timp, poate se intoarce cat de repede)!

Concediu Dr. Ion Ionut Adrian
De Littleprincess pe 09 August 2013

Fetelor, dr. Ion Ion Adrian este inca concediu. Mi s-a spus sa revin pe data de 16 august pentru programari la dansul. Doamna de la cabinet mi-a zis ca domnul doctor nu a revenit din concediu. Banuiesc ca dupa data de 16 august isi va relua activitatea! Multa sanatate!

Concediu dr. Ion Ionut
De Ionela_ghiorma pe 08 August 2013

Si eu am patit acelasi lucru, sunt insarcinata in 34 saptamani, la 38 trebuia sa fac cezariana cu dr. Ion Ionut. Din cate am inteles de la fetele de la planning, putem sa mergem la camera de garda sa ne vada cine e acolo, pentru ca toti stiu de situatie si ne primesc. Mai ziceau ceva de dr. Enache si dr. Rosca, sa-i cautam la spital sa ne preia. Daca mai sunt fete cu alte informatii, le rugam sa ne spuna.

Concediu dr. Ionut
De Taniuha_1 pe 07 August 2013

Buna fetelor, sunt noua pe aici si apelez la ajutorul vostru. Sunt insarcinata in 36 de saptamani. Pana acum am fost sub observatia domnului doctor Ion Ionut. La inceputul lunii iulie a plecat in concediu si mi-a zis ca ne intalnim pe 7 august. Astazi am fost la maternitate si ce sa vezi, ma anunta doamnele de acolo ca domnul doctor nu este si sa incerc sa-l gasesc la sfarsitul lunii, fara niciun fel de explicatie. Acum, eu ce sa fac unde sa ma duc, treaba mea. Daca stie cineva ceva despre intarzierea domnului doctor sau daca exista un alt doctor bun la care sa apelez pana se intoarce domnul Ion, va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Help pentru o galateanca cu aceleasi probleme
De Corneanu Dorina pe 17 Iulie 2013

Buna, va rog din suflet, dati-mi un nr. de telefon. Sunt si eu din Galati, am citit mesajul dvs pe forum si as vrea sa va intreb cum sa procedez pentru a ajunge la dr. Ionut. Din Galati am fost indrumata la el.

Dr. Ion Ionut Adrian - raspuns
De Talida pe 17 Iulie 2013

Mailul meu este a.talida@gmail.com. Iei Endova? Cum te simti cu el?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.