• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Program Dr Ion Ionut
De G radu pe 29 Ianuarie 2013

Minunatul domn dr. Ion este luni dupa ora 4 si toata ziua de joi in centrul de planning. In restul zilelor, il gasiti dupa ora 2 la camera de garda. Cu oarece marje de asteptare datorate nasterilor sau altor situatii.

Pentru Marina
De Ani pe 27 Ianuarie 2013

Buna Marina, nu stiu zilele in care nu e dimineata la centru, dar ai putea sa suni acolo sa intrebi, eu credeam ca dimineata e zilnic, doar dupa amiaza luni si joi.

Pentru Ana
De Marina pe 23 Ianuarie 2013

Buna! Eu am facut IA dar fara rezultat! Daca vrei detalii intreaba cam ce vrei sa afli ca iti raspuns cu placere! Tu ai facut HSG sau histeroscopie? Eu trebuie sa fac histeroscopie si nu stiu exact cum se procedeaza, in ce zi se face, daca trebuie anestezie sau nu, cine asista la interventie? Stiu ca pe domnul doctor il gasesc la plannig dimineata, dar am impresia ca are o zi sau doua in care nu este. Aveti idee cand nu este? Sunt din alt judet si nu as vrea sa vin degeaba!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ana pe 22 Ianuarie 2013

Eu am fost pentru prima data la el in septembrie 2012, este un om extraordinar. Mi-a spus sa fac o histero si dupa sa vin la control. Saptamana aceasta (dupa ce am facut histero), am fost la dansul si mi-a spus ca dupa mestra sa vin la monitorizare pentru inseminare. A mai facut cineva inseminari cu dansul si a avut reusite?

Pentru Alice si Flori
De Ani pe 21 Ianuarie 2013

Fetele, si eu tot 38 de ani si jumatate, am! O veni si randul nostru!

Pentru Mari
De Ani pe 21 Ianuarie 2013

Mari, insista la centru de planning lunea si joia dupa ora 17:00 si chiar daca mai intarzie, in cele din urma il gasesti, eu asa procedez nr. e 021.316.12.79. Succes!

Endometrioza
De Mari pe 20 Ianuarie 2013

Buna fetelor, nu reusesc deloc sa iau legatura cu dr. Ion. M-am operat in august anul trecut la dumnealui de endometrioza si nu ma simt bine deloc. As dori sa stiu nu are nimeni telefonul lui? Eu sunt din Roman si nu-mi permit toata ziua sa merg la Bucuresti. Va multumesc.

Pentru Alice
De Flori pe 20 Ianuarie 2013

Buna, si eu sunt, oarecum in situatia ta, am tot 38 de ani si bebe nu apare. Am fost la dl doctor in toamna si trebuia sa merg la o histerosalpingografie doar ca am amanat, iar timpul trece. Mi-am propus in urmatoarea perioada sa merg, dar pana atunci daca ajungi tu, poate ma tii la curent. Eu sunt din provincie si imi este greu sa fiu la 06:30 la centru asa cum mi-a spus, bine cu programare. Astept postarile tale.

Pentru Ani
De Alice pe 19 Ianuarie 2013

Multumesc din suflet!

Pentru Alice
De Ani pe 17 Ianuarie 2013

Alice, din cate stiu eu are acelasi program, il gasesti la 7 dimineata la centru. Succes!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.