• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Nr. de tel cabinet dr. Ion Ionut
De Stefi pe 08 Iulie 2013

Va rog, am si eu nevoie de nr. de tel de la cabinetul dl dr. Ion Ionut. La nr. afisat aici nu raspunde nimeni. Multumesc mult!

Locatie cabinet
De Diana32 pe 03 Iunie 2013

Vin cu rectificare la ceea ce am scris mai devreme si anume, cabinetul se afla pe partea stanga cum vii dinspre pod.

Locatie cabinet
De Diana32 pe 03 Iunie 2013

Intri pe podul Grant, cobori pe pod, apoi la prima intersectie semaforizata faci dreapta, mai mergi aproximativ 500 m, si undeva pe partea dreapta este o cladire pe care scrie spatii de inchiriat. La intrare se afla un bancomat LibraBank.
Succes.

Adresa cabinet particular dr Ion Ionut Adrian
De Celea Laura pe 27 Mai 2013

Am si eu nevoie de adresa de la cabinetul particular din Crangasi, am programare facuta, dar nu stiu unde este acum ma duc pentru prima data. Multumesc.

Recunostinta
De CRINA pe 15 Mai 2013

Dr Ion Ionut este un om deosebit.Un doctor cald si respectuos cu maini de aur.Vi-l recomand din tot sufletul si odata ce-l veti cunoaste, nu veti mai dori sa intalniti alti medici.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Flori pe 24 Aprilie 2013

Fetelor, am auzit ca s-a inchis pentru renovare radiologia de la Giulesti, asa ca nu mai putem face nicio investigatie ceva timp acolo, ma refer la histerosalpingografii si altele.
Voi pe unde mergeti sa la faceti? Recomandati-mi alte spitale, va rog.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Iulya333 pe 19 Aprilie 2013

Buna, citind pe aici despre dr. Ion Ionut am decis sa merg si eu la el, am sunat la cabinetul lui privat si era ocupat pana in iulie! Ce credeti daca m-as duce la maternitatea Giulesti la camera de garda oare m-ar primi fara programare? Cele care ati fost pe acolo poate ma ajutati cu un raspuns. Multumesc.

Rugaminte
De Mimizetes pe 17 Aprilie 2013

Buna tuturor.

Si eu am vrut sa ma programez, dar la cabinet s-au facut deja programarile pentru mai, iar la spital aveau liber tocmai pe 3 iunie si timpul ma cam preseaza, varsta e o problema la care se adauga endometrioza si fibrom. Sa ma risc sa merg fara programare? Sunt din provincie. voi cum ati procedat?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Flory pe 17 Aprilie 2013

Multumim, Adriana pentru impresii, eu am fost la dl doctor in toamna si urma sa merg la histerosalpingografie, dar am intarziat ca eram din provincie si-mi era mai greu sa circul iarna, mai ales, noaptea. Eu am 38 de ani si parca nici timpul nu mai are rabdare. O sa sun sa ma programez si Doamne-ajuta!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Adriana pe 11 Aprilie 2013

Buna. Anul trecut in vara am facut o histerosalpinografie la dl doctor, si a fost super ok. Nu a trimis pe altcineva, cum fac alti doctori, sa faca procedura. Este un medic de nota 10, vorbeste foarte frumos cu pacientele, nu te trateaza cu indiferenta, eu am ramas foarte surprinsa ca inca mai avem si medici care isi fac treaba fara sa se gandeasca cat incaseara de la fiecate pacienta. Dupa toate analizele si histerosalpinografia facuta, dl doctor mi-a zis ca daca in 3 luni nu raman insarcinata, urmatoarea etapa va fi inseminare artificiala.

Din pacate, la recomandarile altor persoane si din lipsa de incredere la momentul acela in Dl dctor Ion Ionut, mi-am pierdut timpul pe la Dr. Albu, tot de la Giulesti, pe la cabinetele particulare, unde te stoarce de bani, si pentru cititul de analize care dureaza doar 3 minute, te taxeaza. Timp pierdut pentru mine si fara niciun rezultat.

Asa ca, in final m-am intors tot la Dl. doctor Ion, unde din nou m-a tratat cu o caldura si sinceritate iesita din comun, si saptamana viitoare ma duc pentru monitorizare inseminare, si apoi sper din tot sufletul ca in viitorul apropiat sa se intample si pentru mine marea bucurie.

Va recomand cu caldura, daca sunteti satule de tot felul de doctori, sa va duceti macar odata la Dr. Ion Ionut Adrian. Cel mai repede il gasisiti la camera de garda, de luni pana miercuri si vineri dupa ora 13:00. Nu pleaca pana nu vede ultima pacienta.

Pentru Flori, intra pe situl spitalului, la Infertilitatea Cuplului suna la numarul de telefon si spunei ce vrei sa faci o salpingografie si la ce doctor, si iti vor da toate informatiile necesare. Eu asa am procedat atunci.

Cand te duci la procedura sa ai si spermograma sotului, de obicei, daca totul e ok cu tine, vrea sa vada si daca sotul tau e ok.

As dori sa stiu daca a mai facut cineva inseminari la domnul doctor, si cum a fost. Mersi

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.