• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian - salpingografie
De FLORI pe 10 Aprilie 2013

Imi poate spune cineva daca si-a facut recent o salpingografie la dl doctor? Cum a decurs?
Cere vreo analiza, este disponibil? Multumesc anticipat.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Lari pe 09 Aprilie 2013

Buna. Sunt noua pe site as vrea sa va rog daca imi puteti da si mie un nr. sa sun pe domnul dr. Ion Ionut pentru o laparoscopie.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Marinav pe 16 Martie 2013

Din pacate nu face FIV. Mare pierdere pentru noi. Face doar inseminari.

Dr. Ion Ionut Adrian - FIV
De Bubu pe 15 Martie 2013

Stie cineva daca face dr. Ion si FIV?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Cistiana pe 24 Februarie 2013

Si eu am ajuns la dl doctor abia dupa 2 luni. Am sunat la sfarsitul lunii noiembrie si m-au programat pe 11 februarie. E foarte foarte ocupat, dar e un super medic.

Pentru Oana
De Marinav pe 21 Februarie 2013

Buna, este valabil numarul de pe site 021.313.0424, dar suna numai pe data de 15 a fiecarei luni doar atunci se fac programari, insa nu cred ca vei gasi nici aici loc prea curand. Este foarte cautat domnul doctor. Am asteptat trei luni prima oara cand am mers la dansul, la cabinet! Multa bafta!

Cabinet particular
De Oana pe 21 Februarie 2013

Buna, am incercat sa ma programez la dl Doctor Ion Ionut, dar au ajuns cu programarile in luna mai. Stie cineva daca are si cabinet particular? Daca da, imi puteti da datele de contact? Nu mai pot astepta pana in mai. Multumesc!

Cezariana cu doctorul Ion Ionut
De Aneta pe 17 Februarie 2013

Buna fetelor pe 4 martie sunt programata la cezariana cu domnul doctor Ion Ionut. Este prima sarcina si nu stiu cum se procedeaza la spital daca este cineva amabil sa-mi explice si mie ce tarife se practica, cui trebuie sa-i dai bani si cati, cu ce sa ma pregatesc (ma refer la bagaj). Va multumesc mult tuturor pentru informatiile de pe site.

Pentru Mari
De Lori pe 12 Februarie 2013

Buna Mari, sunt Lori, am fost operate amandoua in aceeasi zi de dr. Ion, eu nici acum nu am ramas gravida, vreau sa merg la dansul si sa fac o inseminare, am inteles ca aderentele cresc la loc. Sper sa nu fie nevoie de o noua laparo, tu cu endometrioza ce mai faci, sti cumva daca a recidivat?

Multumiri
De Marina pe 29 Ianuarie 2013

Va multumesc pentru raspunsuri! Ma ajuta foarte mult!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.