• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Daniela
De Mira pe 16 Ianuarie 2013

Buna Daniela,

Daca mai intri sa citesti mesajele de-aici, tare as vrea sa stiu daca ai mai fost la dl. doctor si ce ti-a mai spus. Sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare, cu tot felul de probleme dupa o operatie si nu stiu daca e de vina numai organismul meu sau este ceva care nu a fost tratat cum trebuie.

I.A.
De Alice pe 12 Ianuarie 2013

Buna seara, sunt noua pe aici, am citit cu mare interes situatiile voastre si parerile despre d-nul dr. Ion Ionut, eu am fost la dansul in februarie 2012, am facut o histero. A fost foarte dragut si operatia in sine foarte usoara, raspunsul a fost ca totul este ok, eu am 38 de ani si bebe nu, probleme de sanatate nu, la ambii soti, dupa histero, domnul doctoar a spus ca daca nu raman in 2 luni sa revin pentru I.A., acum suntem in ianuarie sarcina nu a aparut si vreau sa merg la dansul, dar nu stiu daca il gasesc dimineata la centru de planificare, dansul atunci mi-a spus sa revin la 2 luni la ora 7 dimineata, fara programare pentru monitorizare. Stiti cumva daca are acelasi program la centru, va rog mult da-ti-mi de stire. Va multumesc!

Pentru Ioana
De Cristina_sarov83 pe 10 Ianuarie 2013

Am citit mesajul postat de tine despre doamna doctor Golojneanu Oana si mi-a placut ce frumos ai scris despre dansa. Eu sunt insarcinata in 17 saptamani si-am fost la primul control la domnul doctor Topolog care tot la fel este de laudat si renumit in Ploiesti, dar eu am fost dezamagita pentru ca este foarte repezit, nu prea ii face placere sa stea de vorba cu pacientul mai mult dansul vorbeste si e pe graba sa termine cat mai repede consultatia. Daca este posibil vreau sa schimb doctorul avand in vedere ca sarcina este avansata. Cum pot lua si eu legatura cu doamna doctor Golojneanu Oana?

Medic bun Ploiesti
De IOANA pe 07 Ianuarie 2013

Buna, am fost pacienta dr. Ion, am facut foarte multe investigatii impreuna, dar cand am reusit - dupa 4 ani - sa raman insarcinata nu mi-a luat sarcina in evidenta pentru ca in luna in care trebuia sa nasc eu avea foarte multe paciente care nasteau. Am fost un pic dezamagita, dar am apreciat sinceritatea lui ca nu poate face fata la atatea paciente. Eu urmez in Ploiesti cu doctora Golojneanu Oana, o profesionista desavarsita, pe care o poti gasi la clinica Al Medica Berlin sau la maternitatea din Ploiesti. Este foarte solicitata si dansa, are experienta, dar este rabdatoare si iti explica totul pe intelesul tau. Mentionez ca tot de dansa sunt si operata de un chist ovarian si am fost foarte multumita de felul care isi trateaza pacientele. Dansa, pana anul trecut a profesat la maternitatea din Campina, iar apoi s-a mutat la maternitatea din Ploiesti unde mentionez ca are paciente din toata tara, la fel ca d-nul doctor Ion. Vin fete din Busteni, Azuga, Sinaia, Campina si imprejurimi.

Detalii
De Marilena pe 16 Decembrie 2012

Nu stiu ce ar mai putea fi spus, intrebati-ma voi! Taxa este standard 350 RON, recoltarea spermei se face in dimineata inseminarii, inainte esti monitorizata ecografic de domnul doctor cateva zile, am facut inseminarea pe ciclu natural. Nu am incercat si stimulare ca ovulatia mea este ok! Domnul doctor este un dragut, un medic si om de exceptie, nu stiu cum are rabdare sa dea atatea explicatii fiecarei paciente!

intrebare pentru Marilena
De Elena13 pe 13 Decembrie 2012

Marilena, te rog frumos daca poti sa ne dai si noua mai multe detalii legate de interventia ta de inseminare cu domnul dr. Ion Ionut. Multumesc si iti doresc numai bine.

Inseminare artificiala
De Marilena pe 09 Decembrie 2012

Da, am facut inseminare la domnul doctor! Introduce produsul preparat atat de usor incat uterul nu are reactie de respingere, il pacaleste destul de frumos. Din pacate, nu am ramas insarcinata! Si nici nu mai incerca alta inseminare! Conteaza foarte mult si modul cum este preparata materia prima, nu numai modul cum este realizata inseminarea. Si dna Moisa nu prea imi inspira incredere, dimpotriva! Pentru dnul Ion Ionut tot respectul si numai cuvinte de lauda!

Inseminare
De Tudorache Alina pe 06 Decembrie 2012

Buna, a facut cineva inseminare la dr. Ion Ionut, cum este, te doare? A ramas cineva gravida dupa inseminare? Eu am facut histerosalpingografia in noiembrie si a iesit totul ok si mi-a zis sa mai vin prin februarie asta in cazul in care nu raman gravida pana atunci. Dintre voi, dupa histero a ramas cineva gravida repede?

Multumesc!
De Loredana pe 05 Decembrie 2012

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri! Si multa sanatate tuturor! Da, intradevar este un om de milioane! Insa numai milioane morale. Va pup!

Pentru Loredana
De Florentina pe 03 Decembrie 2012

Am fost operata de d-l doctor Ion, pe data de 14 august 2012. Ultima menstruatia am avut-o pe data de 02 august. Operatia a durat trei ore si jumatate. Este un doctor extraordinar. Dumnezeu sa ii dea sanatate.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.